Якість наших Вікон і Дверей знову підтверджено УкрСЕПРО!

Якість наших Вікон і Дверей знову підтверджено УкрСЕПРО!

Вікна і двері Студії віконних рішень "Дизайн Пласт ТМ" знову підтвердили свою високу якість.

Незважаючи на скасування обов'язкової сертифікації віконних конструкцій з поліхлорвінілових профілів Студія віконних рішень дизайн пласт ТМ раз в 2-ва роки в обов'язковому порядку проводить Добровільну сертифікацію своєї продукції в українській національній системі сертифікації УкрСЕПРО.

Основна мета сертифікації - це незалежне підтвердження відповідності якості продукції, що виготовляється Виробником, чинним на Україні нормам і стандартам якості.

Орган сертифікації знайомитися з виробами і виробництвом, проводить випробування виробів за затвердженими методиками і робить висновок про готовність підприємства випускати продукцію і про відповідність якості продукції, що випускається з діючими нормативами.

Наші вікна і двері з профільних систем REHAU з надежнейшей фурнітурою МАСО і склопакетами найвищої якості від торгової марки Glasstroesch знову пройшли всі випробування в лабораторіях Укрсепро і 20 червня 2020 року нашої компанією отриманий Сертифікат відповідності стандартам якості України.

Тепер ми точно знаємо, що і наші постачальники, і наше виробництво не знизили свою високу планку якості, а відвантажуються нашим Замовникам конструкції гарантовано якісні.

Вікна та двері з профілів REHAU від дизайн пласт ТМ повністю відповідають Стандартам якості України!

Наш Сертифікат Відповідності № UA.СП.IO202.00109-20 від 20.07.2020
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 740 5544
Показати телефон+380 67 701 0044
Ідентифікатор: 14934