Нововведення FADO: витратоміри Taconova
Компанія FADO

Нововведення FADO: витратоміри Taconova

У компанії FADO, ми завжди стежимо за бездоганною якістю продукції. Тому, для своїх систем ми намагаємося підібрати комплектуючі преміум-класу. Сьогодні ми раді вам представити ще одне нововведення, яке стало результатом подібного вектора розвитку: тепер на колекторних блоках ТМ FADO будуть встановлюватися нові витратоміри.
Для цього ми ретельно відібрали постачальників, і зупинили свій вибір на гіганті галузі інженерного устаткування - Taconova (Швейцарія). Ця компанія вже більше 50 років відома європейського ринку як надійний постачальник опалювального обладнання та сантехніки. Бездоганна якість і процес введення інновацій - це ті два напрямки, які є ключовими як для нашої компанії, так і для Taconova.
ВИТРАТОМІРИ TM TACONOVA, ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ нами МАЮТЬ РЯД вагому перевагу:
Необхідна витрата регулюється швидко, легко і безперервно.
Оглядове скло розбірливо в будь-якому положенні і є знімним при повному робочому тиску після відключення (для чистки, заміни).
Витратоміри забезпечують мінімальну втрату тиску.
Максимальний робочий тиск 6 бар.
Точність вимірювань ± 10% від кінцевого значення.

Використовувані нами витратоміри виконані з сертифікованих матеріалів найвищої якості - нержавіючої сталі, латуні для корпусу і термостійкого, ударостійкого пластика для оглядового скла.

Таким чином вибираючи колекторні блоки FADO ви отримуєте тільки найнадійніший продукт, який забезпечить стабільну роботу вашої інженерної системи на роки вперед.

Ми постійно модернізуємо і покращуємо наші продукти, адже якість продукції завжди на першому місці для нашої компанії!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 303 02 XX XX 0800 303 029
Ідентифікатор: 14727