UDEN-S номіновано на звання «Найкращий обігрівач»

UDEN-S номіновано на звання «Найкращий обігрівач»

Українського виробника енергозберігаючих обігрівачів номіновано на звання «Найкращий обігрівач» у проекті «Українська народна премія»!
Друзі, ви знаєте, що наш бренд уже три роки поспіль бере участь у конкурсі «Фаворити успіху». За результатами голосування споживачів, вибору журі спеціалістів та відомих людей у 2016 та 2017 роках ми отримали абсолютну перемогу в номінації «Обігрівач»! У цьому році за обігрівачі UDEN-S продовжується голосування, та не тільки у цьому конкурсі.
Проект «Українська народна премія» номінував нашу торгову марку на звання «Найкращий обігрівач». На сайті конкурсу до 30 вересня 2018 року відбувається голосування. Якщо ви користуєтеся нашими обігрівачами, відчули на собі їх переваги чи так само, як і ми, любите наш бренд, запрошуємо до голосування:
Як проходить процедура:
1. Зареєструйтеся на сайті або увійдіть через соціальні мережі.
2. Натисніть галочку навпроти UDEN-S і «Проголосувати».
3. Вкажіть свій номер телефону, регіон та клікайте на «Надіслати код за СМС».
4. Введіть отриманий код в спеціальне поле і підтвердіть свій вибір.
Важливо, що одна людина може проголосувати лише один раз, це унеможливлює фальсифікацію результатів голосування.
Обирайте обігрівачі №1 в Україні – обирайте UDEN-S!
Довідка:
«Українська народна премія» – це всеукраїнський національний проект, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі - українських споживачів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14377