Беріть ширше: «АЛЮТЕХ» представляє в'їзні ворота для широких прорізів
АЛЮТЕХ
въездные ворота для широких проемов

Беріть ширше: «АЛЮТЕХ» представляє в'їзні ворота для широких прорізів

Нові зустрічні відкатні ворота «АЛЮТЕХ» здатні перекривати отвори шириною до 10 метрів. З їх появою все переваги виробів Comfort серії ADS400 стануть повною мірою доступні навіть для промислових об'єктів.

Довговічність і безмежний комфорт

Конструкція новинки складається з двох стулок із різним типом відкривання і відрізняється високою надійністю, характерною для всіх в'їзних воріт «АЛЮТЕХ». Так, каркас з алюмінієвого профілю з полімерним покриттям наділяє зустрічні відкатні ворота «АЛЮТЕХ» міцністю і стійкістю до корозії. Опори з роликами з склонаповненого поліаміду, а також нейлонові рейки роблять рух воріт легким, плавним і безшумним.

Гармонія стилю

Для зустрічних воріт «АЛЮТЕХ» можна вибрати заповнення різних типів і кольорів. Наприклад, великим попитом користуються моделі з полотном із сендвіч-панелей і алюмінієвого профілю. Виконане з цих матеріалів ворітне полотно відрізняється високою стійкістю до ударних і вітрових навантажень, розшарування, утворення тріщин і подряпин.
Крім цього, відкатні ворота з заповненням із сендвіч-панелей і алюмінієвого профілю зберігають яскравий колір навіть після тривалого впливу сонячних променів і менше схильні до корозії.
При бажанні полотно виробів ADS400 можна заповнити і іншими матеріалами - дошкою або профнастилом. Таким чином, різноманіття рішень дозволить гармонійно вписати зустрічні відкатні ворота «АЛЮТЕХ» у дизайн прилеглої території.

Що нового в асортименті комплектуючих ADS400?

Одночасно із зустрічними відкатними воротами «АЛЮТЕХ» в продажу з'являться нові комплектуючі для виробів в'їзний групи ADS400:
• трисекційні петлі для розгорнутих воріт і хвірток;
• профіль притвору для розпашних воріт;
• профіль штапика для установки профлиста товщиною 8-10 мм;
• вбудований замок для розгорнутих воріт Elegant.
Таким чином, унікальні комплектуючі серії ADS400 дозволяють створити ідеальні в'їзні ворота, які за рахунок високої якості та функціональності забезпечать надійний захист для будь-яких об'єктів і неперевершений комфорт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 44 451 8365
Ідентифікатор: 13527