Акцію завершено
Супер тепла лотерея у KropHub! Виграйте обігрівач UDEN-S всього за 20 гривень!

Супер тепла лотерея у KropHub! Виграйте обігрівач UDEN-S всього за 20 гривень!

У громадському просторі KropHub проходить благодійна лотерея від бренду UDEN-S! На кону керамогранітний обігрівач!
Друзі! Кропивничани та гості міста! Для вас дуже заманлива пропозиція, прийнявши яку ви, і добру справу зробите, і вдачу випробуєте, і обігрівач виграєте!
У повітрі вже пахне мандаринами, звідусіль говорять про підготовку до Нового року, полички магазинів заповнені ялинковими прикрасами, час подумати про подаруночки під новорічну красуню. Зробіть і собі подаруночок! Теплесенький подаруночок :).
Беріть участь у теплій лотереї, що проходить у Krop:Hub на розіграш керамогранітного обігрівача UDEN-S!
Навіть якщо ви не азартна людина, купуйте лотерейні квиточки з 13 листопада по 26 грудня та ставайте учасником розіграшу. Кожен учасник вже є переможцем, тому що всі зібрані кошти підуть на добрі справи Хабу, на розвиток простору, підтримку військових.
У кількості придбаних квиточків ви не обмежені! Купуйте стільки, скільки вважаєте за потрібне! А чим більше їх, тим більший вклад у добро!
Вартість одного символічна, всього 20 грн.
За білетами приходьте сюди: Krop:Hub, м. Кропивницький, вул. Преображенська, 2, будинок побуту, вхід з вулиці Острівської.
Чому KropHub? Чому UDEN-S?
Коли зустрічаються близькі духом люди, коли вони однаково вболівають за Україну та її народ, коли щира підтримка військових триває ось вже 5-й рік, коли хочеться висловити їм свою вдячність, любов, щоб вони відчули тепло та небайдужість народу до їх непосильної справи… народжуються такі заходи.
«Ми допомагаємо і призиваємо людей приєднатися! Кожен висловлює любов до країни по-своєму. Ми та волонтери центру Krop:Hub – підтримкою наших військових. Ми один народ, живемо в одній країні. То ж, наше майбутнє у єдності! Всі роки війни ми не стоїмо осторонь і зараз тим паче», - діляться в UDEN-S.
Зробіть собі теплий подарунок до Нового року! Зробіть добру справу! Це ж таке передноворічне чудо!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Моб.:
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
Тел.:
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Терміни проведення акції №14738: 13 листопада — 26 грудня 2019