Акцію завершено
Монтаж найефективніших систем опалення. Весняна акція!
Барракуда
Будинок 320 кв.м. Автоматична комбінована система опалення на конденсаційному котлі BUDERUS GB162 65 кВт і дублюючому піролізному твердопаливному котлі Buderus Logano 38 кВт, з автоматичним перемиканням. При розпаленні твердопаливного котла, газовий котел автоматично відключається продовжуючи контролювати температуру. Газовий котел автоматично підключається коли закінчується тепло вироблене твердопаливним котлом. Передбачено підключення повітряного теплового насоса

Монтаж найефективніших систем опалення. Весняна акція!

Весняна акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення, з мінімальною
вартістю опалення будинку.
Сучасна система опалення створюється як єдиний комплекс пристроїв, які забезпечують:
- розрахунок необхідного тепла дому
- його виробництво ефективним теплогенератором
- точний розподіл тепла по приміщенню (з можливістю програмування, зниження температури або відключення обігріву)
- передача тепла в приміщення найефективнішим і комфортним для користувача способом.
Такий підхід забезпечує мінімально можливі витрати на опалення і високий комфорт, що дозволить жити в будинку з задоволенням.
Ми встановлюємо високоефективні теплогенератори які забезпечать мінімальну вартість опалення саме у Вашому випадку: газові конденсаційні котли, піролізні та пелетні твердопаливні котли, електрокотли з модуляцією потужності, геотермальні, повітряні та гібридні теплові насоси, геліосистеми.
Надається робоча, випробувана і налаштована система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійною підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 13.06.2019 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території Києва та Київської області
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №14582: 06 травня — 13 червня 2019