Акцію завершено
Комплект підключення + кронштейни для кріплення радіаторів у подарунок
Віталій
Подарочный набор

Комплект підключення + кронштейни для кріплення радіаторів у подарунок

Чудова новина! Чергова акція від магазину "Теплотехніка" і компанії «Офіційний дистриб'ютор Алтермо в Харкові».

Не секрет, що виробники секційних радіаторів, не комплектують свою продукцію додатковими аксесуарами, такими як комплекти підключення і кріпильні кронштейни, які вкрай необхідні для підключення цих же радіаторів.

Піклуючись про наших клієнтів, ми пропонуємо вам, не тільки купити високоякісні біметалічні радіатори Алтермо, але, і гарантовано отримати «Комплект підключення радіаторів» - 1/2 "або 3/4" + кронштейни для кріплення радіаторів в подарунок і заощадити на покупці такого потрібного товару.

З 01 по 20 жовтня 2018 року, магазин "теплотехніка", пропонує Вам стати учасником акції "Комплект підключення + кронштейни для кріплення радіаторів в подарунок" *.

Як це працює? У період проведення акції, а саме з 01 по 20 жовтня 2018 року, кожен покупець, який на нашому сайті, купить 10-ть секцій біметалевих радіаторів Алтермо (будь-якої моделі), отримає в подарунок - Комплект підключення радіаторів, діаметром 1/2 "або 3/4 "(на вибір) + кронштейни для кріплення радіаторів **. Так само, ви можете замовити у нас доставку куплених радіаторів.

* Під подарунком, мається на увазі можливість придбати даний комплект за 1 гривню.

** один комплект + 3 кронштейна на кожні, куплені, 10-ть секцій біметалевих радіаторів Алтермо.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+380 68 649 9465
Терміни проведення акції №14435: 01—20 жовтня 2018