Комплекс 4U визнаний Проектом року

Фоміна Катя Михайлівна 9 серпня 2021 р. о 12:05

Підбито попередні підсумки премії «Український Будівельний Олімп - 2021». Серед новобудов столиці професійною нагородою відзначений ЖК 4U.
Проект житлового комплексу 4U передбачає будівництво двох 27-поверхових житлових будинків, по дві секції в кожному. Новобудові властива сучасна архітектурна стилістика: дизайнерське оформлення, комбіновані кольори і матеріали фасаду, панорамне скління і багаторівневі форми. Планується, що на території комплексу буде побудовано двоповерхову будівлю з комерційними та офісними приміщеннями, де відкриють кафе, магазини, аптеку, салон краси та ін. В комплексі реалізується концепція «двір без машин» і внутрішньодворових простір спроектовано повністю пішохідним. Тут плануються сучасні дитячі майданчики, спортивні зони з тренажерами і футбольним полем, місця для вигулу тварин і пішохідні алеї. Для автомобілів передбачено п'ятирівневий наземний паркінг і гостьова стоянка. Система безпеки комплексу представлена ​​цілодобовою охороною і відеоспостереженням.
ЖК 4U інтегрований в розвинену транспортну, соціально-побутову та торгово-розважальну інфраструктуру столиці. Поруч з ним знаходяться зупинки громадського транспорту, метро, ​​ж / д станція приміських електричок, а також школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, фітнес-клуби, розважальні заклади.
Будинки комплексу споруджуються з надійних високоякісних матеріалів. Стіни будинків зводяться з газобетонних блоків, проводиться утеплення фасадів мінеральною ватою, облицювання здійснюється штукатуркою. Покрівля складається з семи шарів. Вікна та двері балконів скляться енергозберігаючими п'ятикамерного склопакетами. Передбачені дизайнерські вхідні групи і місця загального користування.
Забудовник пропонує покупцям житла вигідні умови розстрочки і можливість придбати квартиру з ремонтом «під ключ» і з меблями.
В цьому році ЖК 4U нагороджений професійної будівельної премією в номінації «Проект року: інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання» за оригінальну архітектурну стилістику, якісні матеріали, оптимальне співвідношення ціни і якості.
Детальніше про цю будову читайте на сайті
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щорічно оцінює кращі проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій -
Основними критеріями відбору є:
• репутація компанії в професійному співтоваристві,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, об'єкти і проекти.
Лауреатами премії в 2021 році стали такі відомі компанії як Інтергал-Буд, Comfort Life, а також масштабні новобудови Академ-Квартал, Riverside, Orange Park і ін.

Останні новини розділу