Новий осушувач Master DHP 55 для орендного бізнесу

Володимир Кравець 22 листопада 2021 р. о 13:47

Компанія MCS Group, Master DHP 55 DHP 55. Осушувач повітря спеціально створений для фірм орендного бізнесу.
В орендному бізнесі успіх компанії залежить від продуктів, які повинні бути надійними та придатними для використання в безперервному циклі оренди. Чим довше продукт працює і не потребує обслуговування, тим довше він може заробляти гроші для бізнесу.
Ось чому для осушувачів повітря Master надійність є основою розробки та виробництва кожного продукту. Цим вимогам відповідає також новий осушувач повітря Master DHP 55.
Корозійностійкий ротоформований корпус робить осушувач дуже міцним і здатним працювати в різних складних умовах. Мінімізовано кількість необхідного технічного обслуговування. Легкий доступ до очищення, швидко готується до наступного циклу робіт.
На відміну від більшості інших мобільних осушувачів повітря, DHP 55 поставляється у стандартній комплектації із вбудованим водяним насосом. Він також має цифрову панель управління з лічильником годин роботи, 3 метровий шланг для дренажної води та додатковий 5 літровий резервуар для води.
Продуктивність Master DHP 55 46 л сконденсованої вологи за 24 години роботи. Потік повітря 400 м3/год. Діапазон робочих температур 5-35 °C. Холодоагент - R290.
Осушувачі повітря Master добре зарекомендували себе на ринку оренди в Європі.
Нашими клієнтами є компанії Boels Rental, Cramo Group, Ramirent.

Останні новини розділу