Надійшла технологія сушіння компанії AERIAL для багатошарових конструкцій

Володимир Кравець 5 листопада 2021 р. о 12:08

Для сучасних будівель, де використовуються кілька шарів матеріалів для підлоги стін, стелі, традиційна технологія сушіння за допомогою конденсаційних осушувачів повітря не завжди оправдана. Наприклад, будь-яка ізоляція виготовлена з пластику непроникна для води. Вода не випаровується в атмосферу і не може бути забрана класичним осушувачем повітря. Вода затримується всередині конструкції, де з часом проникає в інші шари будівлі викликаючи цвіль і корозію.

Надійшли системи осушування AERCUBE німецької компанії AERIAL, яка входить в міжнародну групу DANTHER, котрі забирають стоячу воду через всмоктування з будь-яких шарів ізоляції. Воду відокремлюють, а вологий повітряний потік фільтрується через кілька фільтрів. Це запобігає потраплянню забруднюючих факторів в атмосферу, грибків, бактерій, хімічних сполук.

При спільному використанні з кондинсаційними осушувачами повітря АЕРІАЛ та MASTER міжнародної компанії DANTHERMGROUP, технологія дозволяє швидко і ефективно осушувати приміщення різної складності.
Оскільки, як нові, так і старі будівлі продовжують будуватися і модернізуватися за допомогою більш складних ізоляційних матеріалів, технології сушіння повинні також відповідати новим викликам для ефективного виконання проєктів.

Останні новини розділу