Забудовникам пропонують рішення для терморозриву плит перекриття

Олена Сердюк 14 серпня 2020 р. о 13:08

Німецький постачальник будівельних рішень Schock пропонує підвищити енергоефективність будівель через видалення мостику холода від виступаючих на фасаді плит. Schock Isokorb забезпечує терморозрив між консольним елементом і плитою перекриття. Мова йде про балконні плити, тераси, парапети, навіси для даху та горища.

Як частина теплоізоляції Schock Isokorb запобігає передачі тепла через виступаючі частини фасаду як у холодних, так і в теплих регіонах. Якщо в північних районах необхідно зменшити втрати тепла взимку, то на півдні — запобігти нагріванню плит перекриття в жаркі періоди. Фахівці компанії звертають увагу забудовників, що з більш ефективною системою ізоляції, можна буде використовувати дешевші системи для опалення чи охолодження.

Продукт сертифікований Інститутом пасивного будинку в Дармштадті, Німеччина. А нещодавно здобув схвалення від американського агентства ICC-ES, яке здійснює технічне оцінювання будівельної продукції й матеріалів та видає звіти щодо відповідності будівельному коду.

Компанія пропонує продукти в залежно від з'єднання: бетон до бетону, бетон до сталі або сталь до сталі. Це опорні елементи і їх можна навантажувати. Вони забезпечують цілісність конструкції та дають можливість реалізовувати енергоефективні проєкти.

Останні новини розділу