Фірма «Моріон» завершила перепланування 3х кімнатної квартири

Черкун Олександр Володимирович 16 грудня 2016 р. о 20:17

Перепланування 3х кімнатної квартири

Наша будівельна фірма «Моріон» виконала перепланування 3х кімнатної квартири в стандартному панельному будинку.

Всі внутрішні перегородки були демонтовані і прибрані з об'єкта. На їх місці змонтовані гіпсокартонні системи на металевому каркасі зі звукоізоляцією. У даній конструкції в житлових кімнатах вмонтували склоблоки (щоб дати більше світла і для естетичної краси). Стелі виконані багаторівневі з використанням ефекту плаваючого стелі. Крім того, сформовані архітектурні елементи з гіпсокартону, зокрема арки.

Довелося серйозно займатися роботами по підлозі. Збили стару стяжку, залили нову, а зверху, де необхідно, після грунтування, справили нівелює стяжку з сухих сумішей.

Всі старі мережі, починаючи від водопроводу і каналізації до електрики, замінені на нові, більш сучасні. Зокрема, розводка опалення виконана з металопластикових труб. Електричні дроти - на основі міді, а не алюмінію.

Перепланування 3х кімнатної квартири призвела до поділу всього житлового простору на три житлових приміщення, ванну і кухню.

Кухні було приділено особливу увагу. Перш за все запросили представників меблевої фірми. Господиня погодила з ними всі нюанси і в результаті ми отримали на руки детальну схему з зазначенням місць підключення електрики і сантехніки, відомість обробки і т.д. Це зняло багато питань і значно прискорило процес.

Звертають на себе увагу на кухні, в першу чергу, вироби з гіпсокартонних систем і плитка на стінах.

Що стосується обробки інших кімнат, тут, в принципі, все як завжди. Житлові приміщення - шпалери під фарбування або звичайні, ламінат.

Санвузли - плитка з фризами і декором.

Останні новини розділу