Розширення асортименту. Нова позиція багатофункціонального скла Stopray Neo

Віктор Бишовець 9 серпня 2016 р. о 19:31

Студія віконних рішень Дизайн Пласт на додаток до повної лінійці склопакетів виробника Glasstrosch, тепер може запропонувати своїм Замовникам склопакети з багатофункціональним склом Stopray Neo виробництва компанії AGC Glass Europe, Бельгія.

Stopray - це скло з багатофункціональним магнетронним нано - покриттям для забезпечення захисту від сонця і поліпшеною теплоізоляцією.

Stopray Neo - ідеальний баланс температур!

Stopray Neo є склом з м'яким високоселективним нано - покриттям. Воно відрізняється прекрасними показниками по захисту від надлишкової сонячної енергії одночасно з чудовими характеристиками по теплозахисту.
Stopray Neo має високий рівень світлопропускання (LT = 60 %) і дозволяє вирішувати завдання енергозбереження та сонцезахисту, забезпечуючи при цьому необхідний зовнішній вигляд, а також створюючи комфортний мікроклімат для людей, що знаходяться всередині будівлі.

Переваги Stopray Neo:
• висока селективність ;
• може використовуватися в будь-якому кліматі: поєднує в собі високий ступінь захисту від сонячного випромінювання в літній сезон зі значною теплоізоляційної здатністю в зимовий час ;
• нейтральний блакитний відтінок ;
• високий рівень світлопропускання (LT = 60 %), високий ступінь захисту від сонячного випромінювання (SF = 40 %) хороші показники по теплозахисту (Ug - value = 1.1W / m².K).

Світло, Тепло та не Жарко.

Останні новини розділу