Заглушка паза штапика - актуальний протипиловий аксесуар

Наталія Юрченко 20 жовтня 2015 р. о 18:28

Черговий приємний сюрприз для клієнтів Студії віконних рішень ТМ ДИЗАЙН ПЛАСТ.

У стандартній комплектації виробів нашого виробництва відбулися зміни в бік розширення завдяки додаванню актуального протипилового аксесуару - заглушки паза штапика.

Паз штапика або паз фурнітури - це невелика канавка, що йде по всьому внутрішньому периметру стулки. Він призначений для установки елементів фурнітури і тому, без сумніву, необхідний. Однак, для домогосподарок його існування створює незручності, оскільки в нижньому пазу постійно накопичується пил і дрібне сміття. Видовище, звісно ж, не надто естетичне, тому забруднену канавку доводиться вичищати. Хтось робить це ватяними паличками, а хтось використовує пилосос, але в будь-якому випадку для здійснення даної процедури потрібно чимало сил, часу і терпіння. Втім, всього цього можна легко уникнути за допомогою найпростішого аксесуара.
Питання вирішується шляхом установки в вищезгаданий паз спеціального ущільнювача, званого заглушкою паза штапика (в побуті - «заглушка домогосподарки» або просто «домогосподарка»). В результаті проблема зникає сама собою, адже бруду просто ніде накопичуватися.

Заглушки паза штапика виробляють з термопластичних еластомерів, схожих на ті, з яких виготовляються ущільнювачі для автомобілів. Вони характеризуються достатньою гнучкістю, зручністю монтажу і довговічністю.

Застосовуються в металопластикових світлопрозорих конструкціях з поворотними або поворотно-відкидними стулками.
Крім основної захисної, заглушка паза штапика виконує ще й додаткову функцію - декоративну. Профіль, на якому не видно пази, нехай навіть найменші, виглядає естетичніше і привабливіше.
Колір заглушки можна підібрати під колір профільної системи.

Студія віконних рішень Дизайн ПЛАСТ®. турбується про комфорт своїх клієнтів і тому включає заглушку паза штапика в стандартну комплектацію своїх виробів БЕЗКОШТОВНО.

Відтепер ви можете придбати у нас металопластикові вікна, двері, балкони та лоджії, які «за замовчуванням» будуть оснащені цим корисним аксесуаром.

Останні новини розділу