Компанія «Поліпласт» запрошує Вас відвідати наш стенд на виставці «ІнтерБудЕкспо»

Добровольська Наталія 24 березня 2015 р. о 14:48

Шановні пані та панове!

Компанія «Поліпласт», виробник сухих будівельних сумішей, грунтовок та фарб
запрошує Вас відвідати наш стенд на виставці «ІнтерБудЕкспо», яка проходитиме 25-28 березня 2015

На стенді Ви, як завжди, зможете отримати професійну технічну консультацію наших фахівців щодо основної лінійки продукції торгових марок «Поліпласт», «Dops», «GreenLine», а також дізнаєтеся про нові розробки 2014-2015 роки нашої компанії.

Цього року основною експозицією стенда ми представимо комплекс матеріалів ТМ «Поліпласт» для облицювання плиткою і штучним каменем. Протягом усіх днів виставки наші фахівці будуть проводити майстер-класи з фугування швів плитки та штучного каменю та багато іншого.

Увага, у нас для Вас - Суперприз!
В рамках виставки наша компанія спільно з нашим партнером компанією «Золотий мандарин» вирішила провести лотерею серед всіх бажаючих взяти в ній участь!

Для цього необхідно, лише, в будь-який з днів виставки прийти до нас на стенд, заповнити купон учасника лотереї і кинути його в барабан. А далі, пані Фортуна 28.03.2015 визначить щасливчика, який став володарем шикарного подарункового сертифіката на суму 10 000 гривень на покупку плитки з штучного каменю від «Золотого мандарина» і всього комплексу матеріалів для її укладання, розшивки швів і захисту від ПК «Поліпласт».

Запрошуємо всіх відвідувачів взяти участь у лотереї!

До зустрічі на виставці!

Чекаємо Вас за адресою:
Стенд № 231, Павільйон №1, Термінал С
г. Киев, вул. Салютна, 2 б, Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»

Режим роботи:
25-28.03.2015 - з 9.00 до 16.30

Останні новини розділу