Київ робить конкретні кроки до економії енергії

Галина Коноваленко 18 серпня 2014 р. о 15:44

14 серпня на засіданні Антикризового енергетичного штабу м. Києва перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов відзвітував про заходи економії енергоресурсів, що їх вживає столична влада, зазначає прес-служба КМДА.
У Києві запроваджено економний режим в усіх бюджетних установах. Зокрема, здійснюється контроль за споживанням електроенергії, будуть проведені заходи з оптимізації площ усіх приміщень бюджетних організацій та установ, що потребують опалення. У низці закладів з охорони здоров`я та освіти додатково будуть встановлені твердопаливні котли.
Також міська влада виділила 27,8 млн грн на перевірку та ремонт електромереж у будинках.
Крім того, розпочато будівництво трубопроводу між заводом з переробки сміття “Енергія” і тепловою станцією “Позняки”. Це дозволить спрямовувати тепло від спалювального сміття на обігрів помешкань та щороку економити до 15 млн м3 газу.
У кожному районі столиці будуть створені антикризові енергетичні штаби з метою реалізації заходів економіі та для оперативного реагування у надзвичайних ситуаціях у період опалювального сезону.
Нагадаємо, що раніше Уряд заявив про намір зменшити споживання газу на 30% у сфері ЖКХ, а мер столиці заявив, що проблем з опаленням у Києві не буде.

Останні новини розділу