Компанія ПОЛІСАН розробила та випустила нові продукти

Пантилеев Виталий 19 серпня 2013 р. о 16:39

Компанія ПОЛІСАН розробила та випустила нові продукти.

На сьогоднішній день на ринку лакофарбових матеріалів представлено безліч матеріалів для реалізації ідей по оздобленню інтер'єрів та фасадів будівель, одним з таких рішень є структурна штукатурка. Структурні штукатурки дозволяють створювати різноманітні текстури практично на буль-якій поверхні, при цьому данні матеріали є фінішним покриттям і не потребують подальшої обробки.

Компанія ПОЛІСАН пропонує структурні штукатурки на акриловій основі для виконання робіт всередені та зовні приміщень:

Структурна штукатурка на акриловій основі для зовнішніх та внутрішніх робіт "Короїд" 2,0 - 2,5 мм TM "Farbex"
Структурна штукатурка на акриловій основі для зовнішніх та внутрішніх робіт "Баранець" 1,0 - 1,5 мм TM "Farbex".
Фарба - грунт універсальна TM "Farbex"

За допомогою наших матеріалів можно створити покриття з текстурою "короїд" та "баранець", а використовуючи різні техніки нанесення можна створити свій неповторний малюнок. Окрім декоративних функцій, данні матеріали виконують і захисну функцію, захищають поверхню від атмосферних опадів, приховують дрібні недоліки та тріщини на поверхні. Можливість ручного або машинного тонування дозволяє обрати практично будь-який відттінок для реалізації Ваших ідей та позбавить від необхідності подальшого фарбування поверхні.
Декоративні матеріали TM Farbex випускаются на акриловій основі , тому є екологічно чистими та безбечними для здоров'я людини та навколишнього середовища.

Останні новини розділу