«Кнауф Інсулейшн Україна» виступила на Форумі приватних забудовників

Кнауф Інсулейшн Україна 1 квітня 2013 р. о 12:14

27 березня Сергій Кутузов, технічний менеджер компанії «Кнауф Інсулейшн Україна», на Форумі приватних забудовників «Теплий дім» розповів про особливості утеплення скатних кровель і мансардних приміщень.

У своєму виступі Сергій Кутузов розповів, чому житлова мансарда краще холодного горища, порекомендував, як приватному забудовнику визначитися з товщиною і щільністю утеплювача для тепло-і звукоізоляції даху. Також відвідувачі форуму з презентації технічного менеджера змогли дізнатися про те, чим двошарове утеплення ефективніше одношарового, які помилки найчастіше допускають забудовники при утепленні даху і як їх уникнути.

«Важливо, щоб відвідувачі форуму не тільки могли послухати про переваги, яке дає утеплення, але й поставити свої запитання, уточнити, як правильно облаштовувати той чи інший вузол конструкції», - зазначив Сергій Кутузов, технічний менеджер компанії «Кнауф Інсулейшн Україна». - Це допомагає людям, самостійно ремонтирующим або будують своє житло, розібратися, чи правильно вони роблять. А для тих людей, які наймають підрядників - краще розуміти процес укладання шарів матеріалів в покрівельному пирогу, щоб контролювати своїх працівників », - додав експерт.

Форум приватних забудовників був організований видавничим домом «Едіпрес Україна».

Останні новини розділу