Нові моделі осушувачів повітря MASTER

Кравец Владимир 19 березня 2013 р. о 11:00

Master Climate Solutions, виробник високоякісних нагрівачів та осушувачів повітря під торговою маркою MASTER, представляє дві нові моделі осушувачів: MASTER DH 752 і MASTER DH 772. Ці моделі розроблені для тих, хто цінує високу продуктивність і зносостійкість. Таким чином, нова серія осушувачів повітря буде ідеальним рішенням для робіт, пов'язаних з усуненням наслідків повеней, реконструкцією і ремонтом будівель, поряд з типовими застосуванням в офісах, бібліотеках і архівах
В першу чергу, нові осушувачі повітря призначені для роботи в складних умовах завдяки високій міцності, зносостійкості і поліпшеній ергономіці. Найголовнішими перевагами є: посилена конструкція металевої рами, міцні колеса і ручка. Також необхідно відзначити наявність таймера роботи, що важливо на будівельних об'єктах і в орендному бізнесі. Облік часу роботи і споживаної енергії спрощує процес роботи з клієнтами, наприклад, в орендному бізнесі.
Обидва пристрої оснащені вбудованим гігростатом. Вологовідбір для моделі DH 752 дорівнює 46,7 л/24ч при температурі 30° C і відносній вологості повітря 80%. Інший осушувач має параметри вологовідбору 72л/24ч при тих же робочих умовах. Зібрана волога збирається у знімний бачок або може видалятися через дренажний шланг.
Нові моделі осушувачів повітря MASTER оснащені електронною панеллю управління. Повітряний фільтр розташовується на передній панелі, що полегшує процес чищення і заміни.

Останні новини розділу