На російському ринку дерев`яні вікна набирають популярність

BAU.ua 18 жовтня 2012 р. о 10:48

На російському ринку відзначене зростання попиту на дерев`яні вікна. За даними досліджень Московського Бізнес Клубу дерев`яні вікна на липень 2012 охопили близько 8% ринку, що говорить про зростання попиту і, відповідно, пропозиції.

Ця тенденція була підхоплена II Спеціалізованою архітектурно-будівельною виставкою `Красиві Дерев`яні Будинки`, в рамках якої дерев`яні вікна будуть представлені масштабною експозицією. В рамках виставки кожен охочий зможе ознайомитися з методами виробництва дерев’яних вікон під `старовину` - головним трендом сезону. Фахівці галузі, а також архітектори, проектувальники і дизайнери зможуть ознайомитися з методиками та конструкціями деревообробних комбінатів. З 1 по 4 листопада 2012 року в МВЦ `Крокус` будуть представлені вікна різних конфігурацій і розміру - від численних виробів стандартного типу до колекційних євровікон компанії `Декон`, а також різноманітні методики і технології в області обробки дерева і догляду за ним.

Наприклад, в Німеччині нові методи догляду за деревом дозволили ринку зрости до 30%. За прогнозом експертів це дасть поштовх і російського ринку дерев`яних
виробів.

Останні новини розділу