Представлені лобзикові пилки Bosch GST 140 CE / BCE Professional з подвійним роликовим важелем

Bosch 16 грудня 2011 р. о 18:14

Лобзики Bosch GST 140 CE / BCE Professional встановлюють нові стандарти точності. Це стало можливим завдяки унікальній системі з подвійним роликовим важелем і поліпшеній системі фіксації пильного полотна в патроні. Таким чином мінімізується відведення пильного полотна та досягається висока точність розпилювання. Користувачі можуть вибрати модель з відкритою (CE) або закритою (BCE) рукояткою.

Точний результат завдяки подвійному роликовому важелю і системі фіксації пильного полотна
Система SDS для швидкої заміни приладдя
Хороший огляд лінії пропилу завдяки світлодіодному підсвічуванню

Нові інструменти на 20% компактніше і легше моделей попереднього покоління. Невеликий обхват рукоятки робить роботу з пилою дуже комфортною. Комфортність також досягається за рахунок вкрай низького рівня вібрації - всього 6,0 м/с2 за процедурою EPTA (Європейської асоціації виробників електроінструменту). Двигун потужністю 720 Вт робить лобзикові пили GST 140 найпотужнішими у своєму класі. Функція констант-електронік запобігає втрати потужності при навантаженні і забезпечує постійну продуктивність. Для роботи з різними видами заготовок також передбачено регулювання обертів двигуна.

Максимальна глибина пропила в деревині становить 140 мм. Особливо точних результатів можна досягти при використанні направляючих шин і пильних полотен `Extra Clean for Wood` (для чистого різа в деревині) з лінійки аксесуарів Bosch. Ці полотна забезпечують чисту лінію різа практично без сколів. Система SDS дозволяє оперативно і легко замінювати пильне полотно. Регулювання кута нахилу підошви також здійснюється без використання додаткового інструменту. Спеціальні пази дозволяють швидко і точно встановити підошву під кутами 22,5 або 45 градусів.

Лита підошва виготовлена ​​з магнієвого сплаву і має значний запас міцності. Спеціальна пластикова накладка забезпечує плавне ковзання і запобігає пошкодженню заготовки. Поворотний патрубок системи пиловидалення також захищає заготовку від пошкоджень і забезпечує оператору більшу свободу пересування на робочому місці. Крім іншого, до переваг нових інструментів можна віднести функцію сдува тирси і світлодіодне підсвічування, які забезпечують постійний огляд лінії пропилу. Крім того, передбачено підключення зовнішньої системи пиловидалення: нові лобзикові пили сумісні з усіма пилососами Bosch.

Останні новини розділу