Холдинг Eskaro Group AB розширює можливості колеровочной системи

Ескаро Кемікал АС 15 грудня 2011 р. о 17:15

ТОВ Ескаро Кемікал АС повідомляє, що фахівцями власної лабораторії та відділу просування колеровочних систем була проведена робота щодо збільшення кількості відтінків для тонування структурної штукатурки Aura Dekor Putz. В результаті, до вже наявних відтінкам, додано ще 1646 насичених кольорів з різних колекцій. Таким чином, загальна кількість доступних відтінків перевищила 10000 і становить тепер 10 021. Найближчим часом фахівцями відділу просування колеровочних систем буде завершена робота по оновленню баз даних колеровочной обладнання, встановленого в місцях продажів і рядові покупці зможуть насолодитися усіма зручностями оновленої колеровочной системи Eskaro Color.

У 2001 році Eskaro AS у співпраці з CPS Color OY (Фінляндія - Голландія) розробили нову тонувальну систему `Eskarocolor`, яка дозволяє втілити сучасні тенденції в колористиці, істотно спрощує пошук найбільш сприятливих поєднань відтінків. У базі даних є більше 10000 відтінків різних кольорів з каталогів квітів `Spirit`, `Monicolor` `Nova`, `NCS`, `RAL`, `TROX` та ін Необхідність цього кроку була продиктована тим, що сьогодні все частіше і частіше покупець вимагає індивідуального колірного рішення для приміщення.

ТОВ `Ескаро Кемікал АС` входить до складу шведського холдингу `ESKARO Group AB`, що займається виробництвом і реалізацією лакофарбової продукції у Фінляндії, Естонії, Білорусі та Україні.

Останні новини розділу