На ринку герметиків для сонячних батарей новинка

BAU.ua 10 серпня 2011 р. о 18:33

Виробник полімерів, компанія Wacker, повідомила про розширення асортименту. Вона виводить на ринок новий силіконовий герметик для сонячної індустрії.

Матеріал під торговою маркою ELASTOSIL ® Solar 2200 є прозорим сипучим і неагресивним. При кімнатних температурах герметик може тривалий час зберігатися, а при підвищеній температурі - швидко вулканізується.

Завдяки хорошим склеювальним характеристикам, матеріал ідеально підходить для ламінування всіх видів гнучких тонкоплівкових модулів. Тонкоплівкові модулі можуть бути включені в фасад будівлі, в зручні архітектурні елементи, а також можуть бути використані в текстильній промисловості через властиву їм гнучкість.

Wacker є одним з найбільших виробників силіконів у світі та володіє багаторічним досвідом. Бренди ELASTOSIL ® Solar і TECTOSIL ® пропонують широкий спектр спеціальних продуктів для галузі сонячної енергетики. Як провідний виробник полікристалічного кремнію і силікону, Wacker широко затребуваний як партнер з розробки інноваційних матеріалів для підвищення ефективності фотоелементів.

Останні новини розділу