Монтаж економічних систем опалення. Весняна акція!

Барракуда 11 квітня 2017 р. о 13:56

Весняна акція на професійний монтаж економічних систем опалення.
Сучасна система опалення створюється як єдиний комплекс пристроїв, які забезпечують розрахунок необхідної кількості тепла дому, його ефективне виробництво і точний розподіл по приміщеннях згідно із вимогами користувачів. Рішення цих завдань забезпечують системи:
- Погодозалежна автоматика виробляє розрахунок необхідного дому тепла, при існуючій зовнішній температурі, й управляє теплогенератором забезпечуючи виробництво розрахованого тепла.
- Теплогенератор з гріючою системами (радіатори теплі підлоги, стіни конвектори...), забезпечують виробництво тепла з максимальним ККД і ефективну передачу тепла приміщенням.
- Автоматика управління температурою в приміщеннях забезпечує управління і програмування температурами в кожному приміщенні, з можливістю пониження температури або відключення опалення, коли в приміщенні немає людей.
Створення системи опалення як єдиного комплексу, що забезпечує низькі витрати на опалення і високий комфорт, що дозволить жити в будинку з задоволенням.
Встановлюємо самі високоефективні теплогенератори: газові конденсаційні котли, піролізні і пелетные твердопаливні котли, електрокотли з модуляцією потужності, геотермальні, повітряні і гібридні теплові насоси, геліосистеми.
Надається випробувана і налагоджена система опалення c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 15.05.2017 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний строк на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України.

Останні новини розділу