Компанія «Ворота 24» з радістю оголошує про зниження ціни на ролетні ворота від Alutech

Ворота 24 21 червня 2016 р. о 12:38

Друзі! Компанія «Ворота 24» із радістю оголошує про зниження ціни на ролетні ворота від Alutech! Ціна на гаражні ролети знижена на 5%!
Встигніть купити ролети на гараж дешевше! - При замовленні рулонних воріт з 16 по 30 червня відвантаження буде проводитися з 01 по 29 липня 2016!

Ролети для гаража зараз найпопулярніший тип воріт на більшості комерційних і приватних об'єктів. Ролетні ворота добре поєднуються з віконними ролетами. Їх часто використовують як альтернативу дорогим секційним воротам, де їх монтаж в силу геометричних невідповідностей параметра отвору, а також де утеплення гаража не завжди доцільно. Це також непоганий спосіб заощадити, поставивши автоматичні ролети в гараж. Автоматика для ролет та автоматика для секційних воріт представлена ​​на сайті. Актуальні ціни на автоматику, як і детальні умови акції можна дізнатися у менеджера компанії.
Доставка секційних воріт і гаражних ролет проводиться з міста Київ в Дніпро, Одесу, Харків, Луцьк, Запоріжжя та інші регіони. Терміни доставки залежать від дати замовлення та пункту призначення.

Останні новини розділу