Відбудеться головна подія будівельної галузі в Україні - KyivBuild Ukraine 2020!
Промокод для отримання безкоштовного запрошення RW20

Відбудеться головна подія будівельної галузі в Україні - KyivBuild Ukraine 2020!

З 18 по 20 лютого 2020 року в 4-му павільйоні МВЦ столиці відбудеться 22-а Міжнародна будівельна та інтер’єрна виставка KyivBuild!

KyivBuild - Міжнародна будівельна виставка, в якій щорічно беруть участь понад 200 компаній - виробники і постачальники будівельних, оздоблювальних матеріалів та інструментів, техніки і обладнання. Традиційні дати та зручна локація сприятимуть максимальній ефективності та збільшать практичну привабливість експозиції для бізнес-аудиторії. Виставка представляє розмаїття послуг і продукції ринку будівництва - починаючи з ідеї архітектора до здачі проекту. Завдяки чітко сегментованій експозиції, відвідувачі мають можливість повною мірою ознайомитися з представленими новинками у сферах будівництва, архітектури, інтер'єрних рішень, ландшафтного дизайну.

Серед розділів виставки KyivBuild Ukraine 2020:
• Будівельне обладнання
• Будівельні матеріали
• Вікна
• Покрівля та фасадні системи
• Ізоляція
• Покрівля
• Інтер'єр
• Ландшафтна архітектура
• Лакофарбова продукція
• Інструмент

Серед компаній, що вже заявили про участь в міжнародній виставці KyivBuild 2020 -  OLMET SRL (Італія), RESIMART (Іспанія), ROCCHI SRL (Італія), ROTHO ROBERT THOMAS METALL - UND ELEKTROWERKE gmbh & Co KG (Німеччина), TECHMATIK (Польща), TOP WERK (Німеччина), ZENITH FORMENPRODUKTIONS gmbh (Німеччина), БЕТОНМАШ, прат (Україна), INTERTOOL.UA (Україна), ДОЙЧЕ ТЕХНІКА, ТОВ LIEBHERR (Україна), ПРОДМАШ, ТОВ Дніпропетровський завод (Україна) та багато інших.

Планується активна ділова програма, що задовольнить кожного відвідувача виставки:
- Майстер-класи від Ліги Майстрів від лідерів ринку.
- Міжнародна науково-технічна конференція «Застосування нових матеріалів і технологій захисту, гідроізоляції, укріплення конструкцій об’єктів спеціального призначення підвищеної надійності».
- Презентація інноваційної тонувальної машини для фарб та сумішей від Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів.
- Лекторій для дизайнерів та архітекторів.

Кожен із 3-х днів на KyivBuild Ukraine буде насичений безліччю подій та допоможе відвідувачам збільшити кількість контактів і зустрічей, організувати оптимальний графік роботи, знайти нових партнерів та оцінити ринок і конкурентне середовище галузі.

Кращі пропозиції будівельних матеріалів, обладнання, віконних та фасадних систем, ізоляції, покрівлі та інтер’єру чекають вас на KyivBuild Ukraine 2020!

До зустрічі 18-20 лютого в 4-му павільйоні Міжнародного Виставкового Центру.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14803