Нова розробка в області лакофарбових покриттів - Світлонакопичувальна фарба

Нова розробка в області лакофарбових покриттів - Світлонакопичувальна фарба

Люмінофорна фарба - це нова, унікальна розробка в сфері лакофарбових матеріалів. Люмінесцентна фарба може випромінювати накопичене світло в темряві протягом понад 9 годин, що є її головною відмінністю.
Виготовляється фарба із застосуванням компонента, що світиться, — порошку люмінофора ТАТ 33, який і накопичує, і випромінює світло. Фарбу треба спочатку зарядити якимось джерелом світла: сонячними променями, лампочкою, ліхтарем тощо, після цього лак починає незалежно світитися в темряві.
Світна фарба прийшла на зміну забороненій фарбі на фосфорній основі, яка використовується тільки в промисловості. Слід зауважити, що фарбу ТАТ 33 наносять навіть на людську шкіру, проводять яскраві шоу в клубах і на дискотеках, без шкоди власному здоров'ю.
Сфера використання люмінесцентних фарб досить різноманітна і багата, ця технологія застосовується в дизайні екстер'єру, квіткової галузі, будівництві, рекламній продукції, тюнінг ательє.
За допомогою люмінесцентної фарби ви можете створити абсолютно нові напрямки в бізнесі, які не передбачають великих вкладень, все, що потрібно - купити фарбу, світиться в темряві, і нанести її на готову продукцію. Ви без зусиль зможете зробити: шпалери, сувеніри, футболки зі світловим малюнком, ковпаки, візитки тощо.
Наносити люмінофорну фарбу можна будь-яким оптимальним для Вас способом - пульверизатором, валиком або пензлем, завдяки цьому можна без проблем забарвити все що завгодно.
Необхідно зауважити, що люмінесцентна фарба здатна бути не видимою вдень і проявлятися лише в темряві. Це дозволяє зберегти початковий колір шпалер, дисків або, наприклад, картин, змушуючи поверхню світиться вночі.
Оригінальні ідеї бізнесу відкриті Вам вже сьогодні, якщо Ви хочете залишити конкурентів далеко позаду - дійте, світлова фарба буде свіжою новинкою в Вашому бізнесі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 512 21 XX XX +380 512 213 220
+380 512 21 XX XX +380 66 753 0667
Ідентифікатор: 14638