Перший завод компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» святкує 20-річчя
«Хенкель Баутехнік (Україна)»

Перший завод компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» святкує 20-річчя

Перший завод компанії «Хенкель Баутехнік» в Україні відзначив своє двадцятиріччя і готовий поділитися здобутками, якими можна пишатись: невпинна модернізація, потужне виробництво, чудова репутація та згуртований колектив.

Із дня заснування 22 квітня 1999 року і до сьогодні завод «Хенкель Баутехнік (Україна)» у Вишгороді пережив низку модернізацій заради того, аби якість продукту та ефективність роботи завжди залишались максимально високими. Тому й не дивно, що за час роботи завод компанії найчастіше відвідували представники державної влади та глобального світового офісу Henkel.
На заводі виробляють сухі будівельні суміші, рідкі штукатурки, фасадні й інтер’єрні фарби, а також клей для шпалер Metylan. Ще у 2003 році на заводі була запущена лінія по автоматичному палетуванню продукції цеху сухого виробництва, а в 2013 році установлено обладнання для автоматизованої упаковки палет із готовою продукцією в плівку. В 2007 стартував цех з виробництва рідких продуктів, а в 2011 та 2014 роках були проведені модернізації ліній осушування піску. Цього року запущена модернізація напівавтоматичної та автоматичної ліній, котрі вже з травня повноцінно запрацюють.
Ольга Ступіна, генеральний директор компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», відзначає: «Саме завдяки невпинному прогресу виробництва на сьогоднішній день завод має високу потужність та виготовляє близько 154 000 тонн продукції на рік. Результат за 20 років роботи вражаючий — усього на заводі було вироблено 2,5 мільйони тонн продукції із надзвичайно широкого асортименту «Хенкель». Нинішній рівень виробництва дозволяє стверджувати, що завод «Хенкель» у Вишгороді має найвищий ступінь технічної складності».

Про успіх заводу свідчить і те, що 23 працівника компанії нещодавно отримали особливі відзнаки. У компанії вони працюють вже 20 років, а отже — росли і вдосконалювались разом із заводом від самого початку його функціонування. За 20 років роботи на заводі кількість працівників зросла у 4 рази (від 40 людей у перший місяць роботи до 162 станом на сьогоднішній день).
Попри усі численні перемоги та успіхи зупинятися на досягнутому завод не буде. З кожним роком «Хенкель Баутехнік» збільшує межі власних можливостей, адже найбільша мотивація — це задоволені клієнти, їхня довіра до бренду та впевненість у якості його продукції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 14578