Концепція SALARIUM® - унікальне рішення для соляних кімнат, саун, СПА від ТМ SOLWIN

Концепція SALARIUM® - унікальне рішення для соляних кімнат, саун, СПА від ТМ SOLWIN

Міжнародний Експофорум Будівництво Архітектура Нерухомість, який збирає всіх найяскравіших представників індустрії, зазвичай дивує своїх відвідувачів. Кожен з гостей і учасників має можливість відкрити для себе нові продукти, нові проекти та обличчя.
ТМ "Солвін Україна" стала одним з учасників експофоруму і на цей раз порадувала гостей абсолютно новим напрямком. Що ж це таке? Концепція SALARIUM® - унікальне рішення для соляних кімнат, саун, СПА і багато чого іншого від німецької компанії Königssalz.
Компанія Königssalz вже понад п'ятнадцять років створює рішення для краси та здоров'я. Це гармонійні інтер'єри з солі, кращий варіант для вашого оздоровлення і розслаблення. Сіль, яку добувають в родовищах Гімалаїв, Анд, Альп, Карпат, не тільки створює прекрасний візуальний фон, але і позитивно впливає на здоров'я і душевний стан.
Стенд компанії Солвін відвідали не лише архітектори, дизайнери та студенти профільних ВНЗ, а й усі зацікавлені і допитливі українці. Адже кожен з цих сольових цеглинок особливий, і гостям захотілося зрозуміти яка ж сіль з тисячолітніх родовищ на дотик. Деякі навіть ризикнули її спробувати. Наші гості були приємно здивовані настільки несподіваною можливістю використання солі і зачаровані проектами, які вже втілили в життя в різних містах і країнах.
Наші представники були раді стати для гостей форуму провідниками в дивовижний світ солі і донести основну думку: можна створити свій унікальний оазис молодості і здоров'я для кожного з нас.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14430