Будівельна виставка «Ваш дім, Одеса» відкриє будівельний сезон
Центр виставкових технологій

Будівельна виставка «Ваш дім, Одеса» відкриє будівельний сезон

Тридцять перша міжнародна виставка з будівництва, матеріалів і нових технологій «Ваш дім, Одеса» відбудеться 22-24 лютого 2018 року на території виставкового комплексу Одеського морського порту. Щорічна відома з 1996 року подія відкриває будівельний сезон.
 
 Виставка проводиться за підтримки та активної участі Одеської обласної державної адміністрації, Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради, Будівельної палати України, Всеукраїнського союзу виробників будівельних матеріалів, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Асоціації «Сучасні безтраншейні технології», Асоціації Укрводоканалекологія, Одеської регіональної торгово-промислової палати, Одеської організації національної Спілки архітекторів України, Одеської організації Спілки дизайнерів України, громадської організації «Асоціація одеських будівельників».
 
 Основні тематичні розділи:
 - Проектування, будівництво, ремонт
- Будівельні та оздоблювальні матеріали
- Покрівельні матеріали
- Будівельне обладнання, технології та техніка
- Інженерне забезпечення, комунальне господарство
- Ліфти і ліфтове обладнання
- Ландшафтна архітектура і дизайн
- Інфраструктура курортів
- Кераміка і сантехніка
- Інтер'єр, декор, світло
- Енергозберігаючі технології
- Інструмент та електрообладнання

 Будучи унікальним спеціалізованим заходом, проведеним в поточному році разом з виставкою «Котедж & Ландшафт», поєднавши в собі будівельну та ландшафтну тематики, розвиваючи тему енергозбереження та енергоефективності, в цьому році виставка зібрала понад 100 компаній з 8 областей України та Туреччини.

У рамках виставки за активної участі партнерів проекту готується різноспрямована насичена програма заходів.
 
 Запрошуємо Вас, розглянути можливість включити в календарні плани 2018 року активну участь підприємства в роботі виставки «Ваш дім, Одеса».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0590
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0591
Ідентифікатор: 14229