Нові вдосконалені осушувачі повітря для басейну від Cooper & Hunter
Осушители
новая линейка осушителей от Cooper_Hanter

Нові вдосконалені осушувачі повітря для басейну від Cooper & Hunter

Відомий у всьому світі бренд Cooper & Hunter випустив на ринок нові вдосконалені осушувачі повітря для басейну. Це супернадійні моделі з характерним для C&H фірмовим дизайном і розширеними можливостями управління.
Вони відрізняються чудовою продуктивністю і легко справляються зі завданнями підтримки потрібного рівня вологості в приміщеннях не тільки басейнів, але і в приміщеннях СПА-центрів, складів, підвалів, спортзалів, приміщень для переодягання, у виробничих цехах або аквапарках.
У цю серію відносяться осушувачі повітря з широким діапазоном продуктивності: від 450 до 1550 м3 на годину. Тут можна підібрати модель для приватного басейну або для аквапарку, вони можуть працювати по одному або каскадом, на одне приміщення або через систему повітропроводів на кілька приміщень. Модельний ряд представлен: CH-D025WD NEW, CH-D042WD NEW, CH-D060WD NEW, CH-D085WD NEW, CH-D105WD NEW і CH-D155WD NEW.
Потужний роторний компресор, антикорозійне покриття корпусу, низький рівень шуму, модернізоване управління, фільтрація повітря, безпечний холодоагент R410A, універсальний монтаж і зручне відведення конденсату роблять ці моделі особливо вигідними і незамінними. Продумано надійне кріплення на стіну або установка на підлогу, є мобільне виконання на коліщатках або виконання для прихованої установки. Такі осушувачі можуть працювати самостійно або в промисловій системі осушення. Особливо варто відзначити зручність настройки параметрів за допомогою кольорового РК-дисплея і управління осушувачем за допомогою пульта дистанційного керування.
Функція «Авторазморозка» захистить пристрій при роботі в умовах низьких температур, «Авторестарт» допоможе перезапустити перш встановлені настройки, зручність доступу для обслуговування та універсальна установка - всі ці раціональні і корисні якості забезпечують легкість і комфортність експлуатації.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14047