Розширено асортимент - скляні душові кабіни

Розширено асортимент - скляні душові кабіни

Скляні душові кабіни - це ідеальне поєднання неповторного дизайну і чудової якості. Екологічно безпечна конструкція відрізняється високою гігієнічністю, довговічністю і практичністю. Завдяки різноманіттю сучасних оздоблювальних матеріалів і технологій нам вдається створювати абсолютно неповторні скляні душові кабіни зі скла, які ідеально впишуться в інтер'єри готельних номерів, оздоровчих центрів, спортивних комплексів і, звичайно ж, житлових будинків.

Скляні душові кабіни (перегородки) - це підвищена безпека і легкість у догляді, прикраса Вашої ванної кімнати. Для скляних душових кабін зазвичай застосовується загартоване скло 8-12 мм. Якість обробки країв і гарт скла роблять душову кабіну безпечною при користуванні. Конфігурація петель дає можливість фіксувати полотно прямо на бічній частині прорізу (тобто, на стіні ніші). Петлі і ручки, які призначаються для монтажу у вологих приміщеннях, виробляються з латуні або ж нержавійки. Для герметичності кабіни, установка полімерного ущільнювача здійснюється безпосередньо на скляні двері.

Скло, яке використовується для виробництва душових кабінок (перегородок), можна назвати абсолютно ідеальним матеріалом, так як воно має високий опір агресивних проявів навколишнього середовища - воно не гниє і не піддається впливу корозії. Навіть через десятки років після початку експлуатації скляний козирок матиме той же гарний зовнішній вигляд, що і в день його установки.

За формою - душові кабіни (перегородки) можуть бути: прямі, кутові, напівкруглі.
Двері можуть бути: розпашними або розсувними.

Скляні душові кабіни (перегородки) додадуть ванній кімнаті відчуття легкості, зроблять навіть невелику ванну стильною, дорогою і комфортною ванною кімнатою вашої мрії, куди захочеться приходити знову і знову.

Технічні характеристики конструкції:

Колір скла - прозоре, матове, бронзове, графіт, піскоструминної обробки, ультра прозоре.
Товщина скла - 8-12 мм, із метою безпеки виготовляється з цілісно загартованого скла.

2 щабелі безпеки виробів зі скла:
- Відсутність осколків - загартоване скло розсипається на невеликі безпечні кубики з гладкою кромкою.
- Край скла якісно оброблений, за нього можна безпечно братися руками.

Чому варто звернутися саме до нас?
1.У нас помірні ціни і приємний сервіс.
2. Ми оперативно обробляємо заявки, своєчасно реагуємо на питання клієнтів, а наші фахівці виконують роботи в максимально стислі терміни.
3. У нас власне виробництво, ми не встановлюємо на свою продукцію націнки. Звертаючись до нас, Ви отримуєте якісні конструкції і одночасно економите.
4. 100% контроль якості на всіх етапах проведення робіт.
5. Ми надаємо гарантію до 10 років!
6. Створення проекту конструкції.

Всі наші вироби відрізняються своєю надійністю і функціональністю, тоді як висока якість виконання дозволяє експлуатувати їх без проблем на протязі тривалого часу.

Примітка!
Зверніть увагу, наші вироби не є складськими позиціями, а виготовляються під замовлення. Менеджери нашої компанії нададуть консультацію з будь-якого питання, проведуть попередній розрахунок вартості Вашої душової кабіни (перегородки) в залежності від бажаного розміру, типу скла, виду конструкції і її кріплення і прибудуть на об'єкт для проведення вимірів у зручний для замовника час.

Оформити замовлення на Скляні душові кабіни (перегородки) в Дніпрі можна зв'язавшись з нами по телефону.
Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Запрошуємо до співпраці дилерів, виконробів, дизайнерів, архітекторів, будівельні компанії!
З нами надійно!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 511 XX XX +380 95 511 3213
+380 95 511 XX XX +380 67 634 5613
Ідентифікатор: 13782