Фірма «Моріон» завершила перепланування 3х кімнатної квартири
Черкун Олександр Володимирович
кухня

Фірма «Моріон» завершила перепланування 3х кімнатної квартири

Перепланування 3х кімнатної квартири

Наша будівельна фірма «Моріон» виконала перепланування 3х кімнатної квартири в стандартному панельному будинку.

Всі внутрішні перегородки були демонтовані і прибрані з об'єкта. На їх місці змонтовані гіпсокартонні системи на металевому каркасі зі звукоізоляцією. У даній конструкції в житлових кімнатах вмонтували склоблоки (щоб дати більше світла і для естетичної краси). Стелі виконані багаторівневі з використанням ефекту плаваючого стелі. Крім того, сформовані архітектурні елементи з гіпсокартону, зокрема арки.

Довелося серйозно займатися роботами по підлозі. Збили стару стяжку, залили нову, а зверху, де необхідно, після грунтування, справили нівелює стяжку з сухих сумішей.

Всі старі мережі, починаючи від водопроводу і каналізації до електрики, замінені на нові, більш сучасні. Зокрема, розводка опалення виконана з металопластикових труб. Електричні дроти - на основі міді, а не алюмінію.

Перепланування 3х кімнатної квартири призвела до поділу всього житлового простору на три житлових приміщення, ванну і кухню.

Кухні було приділено особливу увагу. Перш за все запросили представників меблевої фірми. Господиня погодила з ними всі нюанси і в результаті ми отримали на руки детальну схему з зазначенням місць підключення електрики і сантехніки, відомість обробки і т.д. Це зняло багато питань і значно прискорило процес.

Звертають на себе увагу на кухні, в першу чергу, вироби з гіпсокартонних систем і плитка на стінах.

Що стосується обробки інших кімнат, тут, в принципі, все як завжди. Житлові приміщення - шпалери під фарбування або звичайні, ламінат.

Санвузли - плитка з фризами і декором.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 620 XX XX +380 67 620 1440
+380 67 620 XX XX +380 66 418 6334
Ідентифікатор: 13714