На будівельному експофорумі піднімуть актуальні питання будівельної галузі

Компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошує відвідати масштабні галузеві заходи, які відбудуться в рамках ГОЛОВНОЇ БІЗНЕС-ПЛАТФОРМИ КОМУНІКАЦІЙ ПРОВІДНИХ ПРЕДСТАВНИКІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ – Міжнародного ЕкспоФоруму «Будівництво, Архітектура, Нерухомість 2016». Унікальність події полягає в ексклюзивній діловій програмі та представницькому складі спікерів заходу. Захід відбудеться за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Будівельної палати України та Національної спілки архітекторів України.

В роботі ЕкспоФоруму братимуть участь понад 300 компаній з більшості регіонів України. Його загальна площа складає близько 5000 кв.м.

Основою ЕкспоФоруму є масштабна та змістовна програма ділових заходів з найактуальніших питань будівельної галузі. На три дні ЕкспоФорум стане міцним фундаментом та головним комунікаційним майданчиком для будівельників, представників проектних організацій, владних структур, архітекторів та дизайнерів, де будуть обговорюватися та розглядатися головні аспекти їх діяльності.

Тож з 6 по 8 жовтня запрошуємо відвідати:
6 та 7 жовтня вже вдруге в рамках ЕкспоФоруму буде проведено МАРАФОН ПРОЕКТІВ, захід, аналогів якому в Україні немає. МАРАФОН ПРОЕКТІВ покликаний презентувати стратегічні напрямки розвитку окремих регіонів України, продемонструвати інвестиційну привабливість країни для зарубіжних інвесторів, об'єднати на одному майданчику проектні, девелоперські організації, потенційних інвесторів, будівельні організації, виробників будівельних матеріалів та послуг.
В МАРАФОНІ ПРОЕКТІВ братимуть участь: Андрій Пашенько, керівник ТАМ «А. Пашенько», Андрій Миргородський, керівник компанії Проектні системи ЛТД, Віталій Васягін, керівник ТАМ «Віталій Васягін», Тетяна Григорова, головний архітектор БІП-ПМ, Юліан Чаплінський, головний архітектор м.Львова, Дмитро Волик, головний архітектор м. Дніпро, Ігор Олександрович, творчий керівник Крамалл Студіо, Олександр Чижевський, директор ДП «УкрНДПІЦивільбуд» і багато інших. Загалом учасниками МАРАФОНУ стануть понад 500 представників будівельної галузі з усіх куточків України. Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України та Будівельної палати України.
6 жовтня відбудеться круглий стіл «Будівництво. Архітектура. Нерухомість: проблеми та перспективи». Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Будівельна палата України.
З 6 по 8 жовтня пройдуть ДНІ МІЖНАРОДНОГО ДИЗАЙНУ ТА АРХІТЕКТУРИ, де відбудуться семінари від відомих європейських та українських архітекторів та дизайнерів. На спеціально облаштованій локації Design Innovation можна буде взяти участь в семінарах від Дмитра Аранчія, Віталія Івахова, Миколи Каблуки, Юрія Кайгородцева, Любові Титаренко, Кирила Цумана, Philippe Pherrault, Євгенія Урвачева та інших. З детальною програмою заходів Днів дизайну можна ознайомитись на сайті виставки. Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Партнери: компанія BiColor та Школа європейского дизайну.
7 жовтня пройде конференція UREC INNOVATION CONFERENCE 2016: інновації на ринку будівництва. Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та URE Club.
7 жовтня протягом дня проходитиме 1-й Форум зеленого будівництва, присвячений питанням законодавчої бази та сертифікації зелених (екологічно чистих) технологій в Україні. Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Українська рада з зеленого (екологічного) будівництва.

Уся програма, представлена на ЕкспоФорумі, є унікальною. Відвідавши в рамках форуму вищезазначені та інші заходи, ви матимете можливість поспілкуватися з провідними фахівцями будівельної галузі, взяти участь у дискусіях з нагальних питань та отримати ексклюзивну інформацію «з перших вуст» від керівників і фахівців будівельної галузі, найвідоміших практикуючих архітекторів України.

Години роботи: 6 та 7 жовтня з 10:00 до 18:00, 8 жовтня з 10:00 до 17:00.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13622