«Гал-ЕКСПО» відзначив інтерес до Осіннього Будівельного Форуму збоку іноземних учасників

«Гал-ЕКСПО» відзначив інтерес до Осіннього Будівельного Форуму збоку іноземних учасників

ПрАТ «Гал-ЕКСПО» зазначив великий інтерес до Форуму збоку іноземних учасників. В цьому році Генеральним Партнером Осіннього Будівельного Форуму стала іноземна компанія з Чехії Photomate, яка презентує інвертори виробництва відомого у світі виробника Huawei. Компанія REHAU виступає Офіційним Партнером Форуму. Болгарський медіа ресурс Ел-Медіа виступає Генеральним інтернет-партнером. Нові імена Форуму: компанія Елдом (в-цтво вікон), «Майстер технологій» (димохідні елементи з нержавіючої сталі), «Домашній океан» (покриття для басейнів, обладнання та освітлення), «Данском» (звукоізоляційні матеріали, освітлення), «Євротехнотерм» (енергозберігаюче обладнання для вентиляції та опалення), Девелоперська компанія «Квітка», «Твоя будова» (торгівля будівельними матеріалами). Також, Форум доповнює експозиція «Ярмарок нерухомості», куди запрошуються компанії-забудовники та девелопери.

Салон твердопаливних котлів продовжує нарощувати свої потужності та збільшує кількість учасників, а саме в цьому році будуть приймати участь такі компанії: Гаврилів та сини, компанія «Економтепло» (котли SWAG), ТД «Відзев», ТОВ «Металіст» «Сучасні ефективні технології», будуть представлені котли Stropuva і т.д. Каміни та пічки представлятимуть компанії «Енергозберігаючі системи» та фірма Фьюче Файр. Теплові насоси представляє компанія Nibe Україна.

Новітні технології не перестають дивувати людство. За останні роки галузь будівництва теж збагатилася безліччю інноваційних надбань, які дозволяють споруджувати екологічне і енергозберігаюче житло. Поняття «Пасивний дім» стає для нас все ближче та зрозуміліше, цікавість до використання та ефективності геотермальної та сонячної енергії зростає, реальна вигода при встановленні енергоефективних вікон стає доступніша, кваліфікований вибір с-м кондиціонування та вентиляції пропонують багато компаній, вибір твердопаливних котлів стає дедалі більший, на всі ці фактори ПрАТ «Гал-ЕКСПО» звертає увагу при підготовці до Осіннього Будівельного Форуму та трьох взаємодоповнюючих виставок XXXIV міжнародної спеціалізованої виставки «БудЕКСПО-осінь», Х Спеціалізованої виставки «Опалення» та Х Спеціалізованої виставки «Альтернативна енергетика», які відбудуться 27-30 вересня у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО».

Запрошуємо усіх бажаючих до участі в Осінньому Будівельному Форумі 2016 на новій території!
Закладемо новий фундамент разом!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 322 94 XX XX +380 322 949 112
+380 322 94 XX XX +380 67 332 9252
+380 322 94 XX XX +380 322 949 113
Ідентифікатор: 13543