Довгоочікувана новинка в асортименті «АЛЮТЕХ» - приводи для воріт, шлагбауми та аксесуари Comunello

Довгоочікувана новинка в асортименті «АЛЮТЕХ» - приводи для воріт, шлагбауми та аксесуари Comunello

Група компаній «АЛЮТЕХ» починає поставки італійської автоматики від виробника з світовим ім'ям - Fratelli Comunello.

Лінійка продукції Comunello включає системи автоматизації для секційних гаражних, відкатних та розпашних воріт, шлагбауми та аксесуари.

Виробничий цикл від початку і до кінця здійснюється в Італії на власному виробництві Fratelli Comunello. Такий підхід дозволяє повністю контролювати якість продукції і стверджувати, що Comunello - це справжня італійська автоматика з чудовими характеристиками.

Більш ніж піввіковий досвід розробки сталевих комплектуючих для воріт дозволив виробнику передбачити найдрібніші нюанси, які обумовлюють неперевершену якість всіх механізмів устаткування під маркою Comunello. Робочий ресурс приводів даної марки становить близько 50 000 циклів, шлагбаумів - приблизно 1 мільйон циклів. Гарантія на всю продукцію Comunello становить 3 роки.

Надійність обладнання поєднується з легкістю монтажу та експлуатації. Всі підключення відображені на блоках управління та супроводжуються LED-індикаторами, що дозволяє швидко і зручно запрограмувати приводи і шлагбауми.

Ще одна характеристика, що дозволяє продукції Comunello відповідати запитам найбільш досвідчених користувачів, - це стильний дизайн. Елегантне поєднання білого і чорного в дизайні автоматики Comunello точно не вийде з моди раніше, ніж закінчиться термін експлуатації самої системи і воріт, якими вона управляє.

Якісні ворота заслуговують функціональну і довговічну автоматику! Саме таку сьогодні пропонує Група компаній «АЛЮТЕХ». Крім продукції Comunello, пропозиція холдингу включає широкий вибір систем автоматизації і шлагбаумів Marantec (Німеччина), а також доступні рішення AN-Motors.

Під власним брендом ГК «АЛЮТЕХ» випускає рольставні, ролетні ворота і грати, секційні та в'їзні ворота, алюмінієві профільні системи. Вражаючий асортимент дозволяє партнерам компанії «АЛЮТЕХ» підвищити комплексність пропозиції, а клієнтам - перетворити, захистити і зробити комфортним будь-який об'єкт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 44 451 8365
Ідентифікатор: 13518