На ринку теплообладнання України з'явилася нова торгова марка « Betatherm »

На ринку теплообладнання України з'явилася нова торгова марка « Betatherm »

Український ринок теплообладнання з кожним роком стає все більш цікавим для західних виробників, особливо дизайнерських радіаторів. Вони стали досить популярними не тільки на нашому ринку, але і на всьому пострадянському просторі. Радіатори в наш час не тільки виконують функцію обігрівача, а й стали не замінною частиною інтер'єру. Безумовно, ринок відреагував і наситився різними пропозиціями, в основному з Європи. Деякі з них досить добре закріпили свої позиції і стали популярними в даному сегменті. Потрібно визнати, що крім красивого і яскравого дизайну більшість із них мають хороші технічні характеристики.
Але як будь-який розкручений бренд, вони вкладають у вартість своєї продукції свою популярність і ця частина досить велика. Ось тоді наша компанія почала аналізувати світовий ринок на наявність конкурентної продукції, яка могла б обійти існуючі бренди в нашій країні. Основними вимогами для нас було:

- Висока якість - щоб продукція ідеально виконувала свої функціональні обов'язки;

- Дизайн - щоб був широкий вибір для різних креативних ідей і інтер'єрів;

- Ощадливість - зараз це актуальне питання, так як ціна на теплоносії безперервно росте;
Після довгих пошуків ми познайомилися з угорською компанією «Betatherm». Відразу на що ми звернули увагу це великий вибір продукції. Безліч варіантів дизайн радіаторів, вертикальні радіатори, горизонтальні радіатори, рушникосушарки. Уже три роки ми поставляємо цю продукцію в Україну, і ми дуже задоволені їх якістю. Створюється враження, що вона створена для наших систем опалення. Має високу тепловіддачу, радіатори швидко нагріваються, рівномірно обігрівають все приміщення. Через малий обсяг місткості теплоносія вони дуже економні. Також буде нерозумно не згадати їх зовнішній вигляд. Широкий модельний ряд дизайнерських радіаторів та рушникосушарок компанії «Betatherm», дає можливість реалізувати найкреативніші ідеї в дизайні Вашого інтер'єру. І не дивлячись на всі плюси, вона дешевше своїх аналогів, хоч ні в яких вище перерахованих аспектах не поступається їм.
Зараз її успішно продають не великий ряд компаній і їх кількість швидко зростає. Але впевнено можу сказати, що наша компанія «Heat Style» запропонує Вам не лише привабливу ціну, а й абсолютно безкоштовно проконсультує і допоможе підібрати для Вас найоптимальніший варіант.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 68 867 XX XX +380 68 867 4290
+380 68 867 XX XX +380 95 134 4511
Ідентифікатор: 13468