Відбудеться головна галузева подія року – міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016
Київський міжнародний контрактовий ярмарок

Відбудеться головна галузева подія року – міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016

23-26 березня 2016 у виставковому центрі «Київекспоплаза» відбудеться головна подія галузі - міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016.

Організатор: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

За підтримки: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Будівельної палати України і співтовариства Ukrainian Community Building (UBC).
InterBuildExpo входить у число найбільших у Східній Європі виставок і є головним будівельним форумом в Україні! Провідні виробники і дилери галузі щорічно вибирають InterBuildExpo як головний інструмент просування своїх торгових марок на ринок.
Міжнародна будівельна виставка запрошує на зустріч з провідними виробниками будівельних матеріалів, технологій, садівництва і облаштування інтер'єру!
На InterBuildExpo 2016 будуть представлені інноваційні матеріали і технології, які тільки з'явилися або з'являться на будівельному ринку України і Європи.

Останні світові тенденції та тренди, сильний склад учасників, унікальна ділова програма – це те, що традиційно робить виставку центральною подією будівельного сектора країни!

InterBuildExpo 2016 – це:
більше 20 000 кв. м виставкової площі: 3 павільйони і експозиційний відкритий майданчик;
унікальна комунікаційна платформа для спілкування професіоналів;
бізнес-програма, яка охоплює всі сегменти будівельного ринку;
понад 400 провідних компаній-учасниць;
близько 1000 представлених брендів;
ефективний майданчик для проведення ділових зустрічей і укладання вигідних контрактів;
гарантовану кількість відвідувачів - близько 25 тисяч.

Основні розділи InterBuildExpo 2016:
Проектування, будівництво, ремонт
Двері і фурнітура
Фасади, покрівля, ізоляція
Інструмент, електрообладнання
Ворота. Автоматика. Віконні системи
Озеленення, ландшафтний дизайн, садова техніка
КліматТех Експо
Інтертех Експо
Кераміка і сантехніка
Виставка ліфтового обладнання «LiftExpo»
Інтер'єр. Декор. Світло.

Головними перевагами форуму InterBuildExpo є найпотужніша програма заходів, комунікаційні локації і експозиції.
Так, у цьому році на виставці пройдуть семінари, майстер-класи, круглі столи та конференції за участю представників владних структур, фахівців будівельної галузі, архітекторів і галузевих ЗМІ.
23-24 березня відбудеться Міжнародний інвестиційно-будівельний форум, на якому буде обговорюватися інвестиційна привабливість галузі нерухомості та будівництва України для іноземного інвестора. Ризики, особливості, перспективи. Умови роботи та локальні особливості ринків Європейського Союзу. Шляхи ефективного взаємодії: існуючі проблеми ринку Європи, вимоги до якості послуг і матеріалів (спеціальна локація Інвестиційного форуму, павільйон №1, 13:00-17:00). Організатори: компанія Київський міжнародний контрактовий ярмарок і Ukrainian Community Building (UBC).
23-25 березня пройде міжнародний фестиваль «Фасади. Вікна. Системи», в рамках якого відбудуться: міжнародна конференція представників проектних організацій «Скло в архітектурі фасаду. Останні тенденції. Погляд з Європи»; майстер-класи з монтажу віконних конструкцій, огляд та аналіз нових матеріалів і технологій, краш-тести віконних конструкцій (спеціальна зона Фестивалю, павільйон №1, 12:00-16:00). Організатори: компанія "Київський міжнародний контрактовий ярмарок" та Асоціація учасників ринку вікон і фасадів.
23-25 березня відбудуться Міжнародні Дні Дизайну та Архітектури, де будуть представлені останні тенденції світової архітектури і дизайну. Щодня з 12:00 до 16:00 в режимі нон-стоп будуть проводитися майстер-класи та лекції найцікавіших, затребуваних практикуючих дизайнерів України та Європи (зона Innovation Design, павільйон №3). Організатори: компанія "Київський міжнародний контрактовий ярмарок", компанія BiColor і Міжнародна интердисциплинарная школа з урбаністики CANactions.
23-26 березня пройде Марафон ландшафтної архітектури і рослин, що включає в себе: міжнародну конференцію «NEW-урбанізм. Шляхи формування навколишнього середовища»; архітектурно-ландшафтний форум «Еко-місто. Еко-ландшафт»; конференцію «Соціальні проекти з благоустрою в містах України»; майстер-класи по ландшафтному дизайну та догляду за рослинами; конкурс «Ландшафтна весна» (павільйон №2). Організатори: компанія Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Асоціація ландшафтних архітекторів України, Спілка виробників садивного матеріалу та журнал «Ландшафт і архітектура».

Також, 23 березня відбудеться брифінг «Стимулювання інвестицій у будівельну галузь та основні принципи роботи на ринку житлового будівництва в період економічної нестабільності» (павільйон №1, зал №3, 12:00-13:30). Організатори: компанія Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Будівельна палата України.
24 березня в рамках виставки пройде міжнародна конференція «Бетон: основні тенденції та особливості розвитку ринку». Організатори: компанія Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Будівельна палата України та журнал Profbuild.

Офіційне відкриття головної події будівельної галузі України - форуму InterBuildExpo 2016 - відбудеться 23 березня 2016 року в 11:00 у першому павільйоні ВЦ «Київекспоплаза».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 13378