Спеціалізована виставка "Тепло. Вода. Повітря - 2016" пройде в квітні

Спеціалізована виставка "Тепло. Вода. Повітря - 2016" пройде в квітні

Єдина спеціалізована виставка інсталяційних систем та технологій у західному регіоні України «Тепло Вода Повітря»-2016 відбуватиметься у Львові 13-15 квітня 2016 р. у палаці спорту «Україна», вул. Мельника, 18.

Виставка ”Тепло. Вода. Повітря’ 2016” має на меті надати чудову можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитись з найсучаснішими тепло-, енерго-, ресурсоощадними технологіями та матеріалами для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання та водовідведення, водоочищення, сучасних засобів автоматизації..

Особливу увагу на виставці буде приділено енергоощадним, відновлюваним технологіям виробництва енергії.

В рамках виставки традиційно відбудеться насичена ділова програма (семінари, презентації).

Учасники виставки – виробники та дистрибутори обладнання і технологій для опалення, водопостачання, вентиляції з різних областей України та іноземні компанії.
Учасники виставки матимуть можливість продемонструвати всі переваги своїх проектів, виробів та послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, виявити рівень попиту на товари та послуги для досягнення максимального ефекту від участі у такому заході.

Відвідувачі виставки – монтажники, керівники інсталяційних, будівельних компаній, комунальних господарств, проектанти, кінцеві споживачі як західного регіону так і всієї України. Виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Тематичні розділи:
опалення; кліматизація; водопостачання та водовідведення; водостічні системи; очисні споруди та фільтри; сантехніка; помпи; труби та фітинги; газове обладнання; ізоляційні матеріали; герметики, клеї, лаки, фарби; арматура трубопровідна; автоматика, прилади обліку і контролю; інструменти, допоміжне обладнання і матеріали; альтернативна енергетика; монтаж та проектування; програмне забезпечення.

Організатор виставки – ТОВ «ЕкспоЛьвів».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 322 44 XX XX +380 322 441 888
+380 322 44 XX XX +380 67 672 5572
+380 322 44 XX XX +380 322 441 191
Ідентифікатор: 13311