Нові якісні осушувачі повітря Ballu-BHD 25L, Ballu-BHD 30L, Ballu-BHD 35L

Нові якісні осушувачі повітря Ballu-BHD 25L, Ballu-BHD 30L, Ballu-BHD 35L

Ballu - відомий міжнародний холдинг, що спеціалізується на розробці і виробництві кліматичного обладнання. Завдяки якості та унікальним технічним характеристикам, вироби Ballu користуються популярністю по всьому світу.

Осушувачі серії BDH необхідні для контролю рівня вологості в приміщенні, тим самим оберігаючи його від появи цвілі, грибка, псування оздоблювальних матеріалів, корозії і від інших проблем викликаних надмірною вологістю. Застосовуються в житловому будинку, гаражі, котеджі, підвалі і т.д.

Принцип дії

Вентиляторами вологе повітря проганяється через випарник, після цього волога конденсується в піддоні. Далі, осушене повітря нагрівається радіатором з підвищеною температурою і потрапляє назад у приміщення.

Особливості осушувачів BALLU серії BDH

стильний, сучасний дизайн
висока продуктивність
сенсорне управління
ЖК дисплей
режим eco technology
рівень шуму нижче 45 дБ (а)
осушення повітря 25-35л / добу
індикатор температури на дисплеї
екологічно безпечний холодоагент R410A
індикатор заповнення ємності конденсатом
таймер на відключення 12:00
легка установка апарату
простий в експлуатації
компактний розмір

Конструкція і установка осушувачів Ballu BDH серії

Дисплей з індикатором режиму роботи і рівнем вологості розташований на передній панелі. Так само, апарат оснащений роликами, що робить його пересування дуже легким. Стильний дизайн осушувача впишеться в будь-який інтер'єр.

Система осушення Ballu BDH встановлюється на рівній горизонтальній поверхні. Дуже важливо залишити відстань перед повітряними гратами (мінімум 20см).

Обслуговування

Особливого догляду осушувач не вимагає - періодично бажано очищувати решітки від пилу, і приблизно раз на два тижні чистити повітряний фільтр.

Детальний опис конструкції і технічних характеристик моделей Ballu BDH Ви можете подивитися на сайті в розділі "Відеоогляди осушувачів повітря".
Отримати консультацію фахівців і допомогу в придбанні осушувача повітря Ballu, Ви можете зателефонувавши за номером:.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12980