«Кнауф Інсулейшн Україна» встановила новий експонат у музеї популярної науки і техніки Експеріментаніум
Кнауф Інсулейшн Україна

«Кнауф Інсулейшн Україна» встановила новий експонат у музеї популярної науки і техніки Експеріментаніум

Компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» спільно з партнером Кнауф АМФ передали новий унікальний експонат науково-популярному музею «Експеріментаніум» у Києві. Це так званий «тихий коридор», здатний поглинати зовнішній шум.

Встановлений акустичний коридор демонструє, як можна домогтися звукоізоляції будь-якого приміщення, тобто будинку, квартири, кімнати, за допомогою матеріалів Knauf Insulation і Knauf AMF. Цього ефекту вдалося досягти завдяки особливій обробці стін і стелі «тихого коридору» спеціальними звукопоглинальними панелями з мінеральною ватою Knauf Insulation.

Чим голосніше зовні, тим більше помітна різниця в рівні шуму всередині коридору - гучні звуки з приміщення потрапляють через відкриті прорізи всередину конструкції і поглинаються поверхнями стін і стелі. Так що всередині коридору значно тихіше, ніж у кімнаті, незважаючи на відсутність дверей.

«Коли до нас звернулися представники музею з пропозицією розмістити у них акустичний коридор, який би поглинав шум, нам сподобалася ця ідея, тому можна наочно продемонструвати як звукоізолювати свою квартиру і домогтися зниження рівня шуму, - коментує Андрій Павлик, директор «Кнауф Інсулейшн» в Україні, Білорусі, Молдові та країнах Закавказзя. - «Адже в наш час, коли ритм життя постійно прискорюється і нам так часто хочеться тиші і комфорту - звукоізоляція приміщень мінеральною ватою є відмінним рішенням, тому не тільки допоможе знизити рівень шуму в приміщенні, але і буде виконувати функції теплоізоляції. Сподіваємося, що енергоефективні рішення, впроваджені в акустичному коридорі, будуть цікаві і корисні відвідувачам музею і допоможуть надихнути маленьких «експериментаторів» на інноваційні розробки в майбутньому », - додав Андрій Павлик.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 12881