Інноваційна розробка від Volvo - EW205D з'явилася в Кривому Розі!

Інноваційна розробка від Volvo - EW205D з'явилася в Кривому Розі!

Ринок України потребував машину, яка об'єднала б функціональність, маневровість, економічність і надійність, і інженерам VOLVO вдалося реалізувати це у своїй новій розробці - VOLVO EW205.
Детальніше
Машина була спроектована спеціально для ринку СНД: новий двигун TEAR2
невибагливий до якості палива, посилена надбудова витримує будь-які
навантаження, що виникають при копанні. Передній бульдозерний відвал, аутригери
і блокування гойдання моста дозволяють працювати на будь-яких поверхнях без
загрози перекидання. Режим ECO і система автоматичного холостого ходу
дозволили значно скоротити витрати на паливо, що стало вагомим аргументом для замовників, що розглядають аналоги.
Автоматичний клімат контроль, камера заднього виду, вбудований компресор для підкачки коліс встановлені навіть в базовій комплектації. І найголовніше - ціна на машину значно знижена для українських споживачів і є найбільшою конкурентною у галузі при збереженні якості VOLVO.

Покупець оцінив індивідуальний підхід постачальника: замовлена ​​модель була поставлена ​​в унікальній конфігурації під конкретні цілі покупця.
Як розповів представник ТОВ «Чалекс», вибір постачальника був зроблений після вивчення кількох пропозицій відомих брендів. Визначальну роль зіграли як технічні характеристики класного EW205D, так і готовність постачальника щодо забезпечення необхідною комплектацією і постпродажного сервісом. А також те, що в багатьох питаннях за умови постачання компанія «ЄТС» пішла на зустріч.
«Це наш 4-й екскаватор, найбільш потужний і універсальний з наявних. Для нашої компанії це реальний прорив у технічному переозброєнні і нова можливість ефективної роботи з серйозними обсягами виїмки, перевалки, демонтажу.
Ми залишилися задоволені конструктивним підходом ТОВ «ЕТС» на всіх етапах переговорного процесу, їх гнучкою і реалістичною ціновою політикою, кваліфікованими і добросовісними консультаціями. Особливо хотілося б відзначити роботу бригади наладчиків: ми побачили професійне тестування всіх вузлів і систем, повну комп'ютерну діагностику бортової електроніки.
Відволікати екскаваторників для окремого навчання не довелося, кваліфікованому працівнику було достатньо навчання на робочому місці. Дуже комфортна кабіна: вона ергономічна, а електроніка контролює і блокує помилкові дії оператора, які можуть завдати шкоди машині. За введенням в експлуатацію та демонстрацією можливостей EW205D з великим інтересом спостерігали всі працівники фірми: машина дуже гарна, потужна і маневрова. Наявність такої техніки дозволить нам вийти на великі гарантовані обсяги робіт, а значить, і більш великих замовників. Подання в нашому прайсі позиції «виконання робіт екскаватором VOLVO EW205D» буде допомагати нам у розвитку бізнесу завдяки авторитету бренду. Зараз наша нова машина приступила до роботи. При тому що це складна виїмка бетону з землею, витрата палива становить 6,6 літра на годину. Це приголомшливо!»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 355 XX XX +380 50 355 7499
Ідентифікатор: 12858