Розширено модельний ряд інверторних теплових насосів, установлюваних компанією Барракуда.
ТОВ Барракуда
Будинок 200 кв.м. Економічна система опалення, на геотермальному тепловому насосі NIBE F1245 (Швеція) 10 кВт, з трьома геотермальними свердловинами по 70 м., З функціями опалення і приготування гарячої води в вбудованому бойлері 180 л. Коефіцієнт перетворення COP - 5,03 (при 0/35 ° С) максимальна t подачі від компресора 65 ° С, при необхідності вище - за допомогою доп. нагріву (вбудований електричний нагрівач потужністю 2/4/6/9 кВт). Базове підключення до мережі інтернет для контролю параметрів.

Розширено модельний ряд інверторних теплових насосів, установлюваних компанією Барракуда.

Застосування теплових насосів з інверторним компресором дозволяє створювати більш ефективні системи опалення. Компанія Барракуда - лідер в проектуванні і монтажу ефективних систем опалення - розширює модельний ряд застосовуваних інверторних теплових насосів у всіх основних сегментах.
Геотермальні теплові насоси з постійним високим коефіцієнтом перетворення. Доданий лідер у виробництві теплових насосів NIBE (Швеція). За результатами тестів Шведського енергетичного агентства 2014 року, модель NIBE F1255-16- переможець у номінаціях: кращий сезонний коефіцієнт продуктивності; найкраща пропускна здатність по гарячій воді; найкомпактніший. Доступні компактні моделі з вбудованим бойлером.
Повітряні теплові насоси з досить високим середньорічним коефіцієнтом потужності. Доданий лідер у виробництві повітряних теплових насосів для опалення-ZUBADAN - останньої генерації, фірми MITSUBISHI ELECTRIC. Запатентована технологія двофазного упорскування перетворює фактично одноступінчастий інверторний компресор в двуступенчатий. Таке рішення дозволяє забезпечити працездатність ZUBADAN до - 27 С°
Застосування ефективних інверторних теплових насосів дозволяє нам створювати безкомпромісно кращі системи опалення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12834