SONNIGER представляє ринку новий тип обладнання AIRBOX

SONNIGER представляє ринку новий тип обладнання AIRBOX

Всім відомо, що тепловентіляторний обігрів один з найефективніших і недорогих способів обігріву великих приміщень, серед яких СТО, склади, автомийки, промислові цехи, сільськогосподарські об'єкти і т. Д. Але до недавнього часу промислові тепловентилятори обігрівали тільки рециркуляционний повітря з приміщення без припливу свіжого повітря, тому при здійсненні опалення на такій системі виникають додаткові питання: А як же реалізувати вентиляцію в приміщенні? І скільки це буде коштувати? Для вирішення даного завдання фахівцями компанії Sonniger було розроблено інноваційне рішення за допомогою камери змішувача AIRBOX.
Камера змішування AIRBOX - це просте, перевірене і функціональне обладнання, яке кріпиться до водяного тепловентилятори і приєднується до системи повітропроводів, що дає можливість припливу свіжого повітря на об'єкт. В камері змішування AIRBOX сконструйовано два напрямки для забору повітря, один для приєднання до повітропроводів і забору свіжого повітря, другий - для рециркуляционного. Обидва входи забезпечені дампферамі (жалюзі) дозволяють регулювати кількість забору свіжого і рециркуляційного повітря за допомогою щита управління. Також камера змішання забезпечена центральним фільтром для фільтрації внутрішнього і свіжого повітря, розташований в передній частині камери.
Використання тепловентиляторів з камерами змішування становить оптимальну опалювально-вентиляційну систему за вигідною ціною, в порівнянні з припливно-витяжними установками.
переваги AIRBOX
• Найпростіша система вентиляції
• Низька вартість системи
• Універсальний корпус - можливість отримання рециркуляційного повітря з будь-якого боку
• Центральний фільтр - очищення свіжого і внутрішнього повітря
• Автоматика STANDARD-AIR - захист теплообмінника від заморожування
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 200 XX XX +380 44 200 2708
+380 44 200 XX XX +380 68 636 9195
+380 44 200 XX XX +380 44 200 2708
Ідентифікатор: 12655