Новий рівень енергозбереження. Скло Stopray Neo

Новий рівень енергозбереження. Скло Stopray Neo

В асортимент продукції введена новинка - скло Stopray Neo, яке захищає від перегріву приміщення з боку вулиці під впливом сонця. Таким чином, влітку приміщення, в яких встановлені склопакети з мультифункційним склом, будуть менше нагріватися, в той же час володіє значною теплоізоляційної здатністю в зимовий час. При цьому світла в них буде стільки ж, скільки при установці звичайних склопакетів.

Склопакети Stopray Neo незамінні в квартирах і кімнатах, що виходять на сонячну сторону. Їх гідно також зможуть оцінити люди, котрі сильно страждають в літню спеку.

Як працює технологія Stopray Neo®

На поліроване скло наноситься унікальне м'яке напилювання з оксидів рідкоземельних металів і сполук срібла. Молекули металу утворюють на склі надтонке магнетрон покриття, непомітне для людського ока.

Високоселективне покриття Stopray Neo,
залишаючись прозорим, виконує відразу три функції:

Зменшує вплив інфрачервоного спектра сонячного світла - саме його надлишок є причиною перегрівання кімнати.
Відбиває до 90% шкідливого ультрафіолетового випромінювання, захищаючи від вигорання шпалери, покриття для підлоги і предметів інтер'єру.
Виконує енергозберігаючі функції, відображаючи теплове випромінювання як зовні, так і зсередини, для підтримки температурного комфорту в домі.

Переваги Stopray Neo:

• Висока селективність;
• Може використовуватися в будь-якому кліматі:
поєднує в собі високий ступінь захисту від сонячного випромінювання в літній сезон зі значною теплоізоляційної Cпособность в зимовий час;
• Нейтральний блакитний відтінок - сучасний вигляд фасаду будівлі;
• Високий рівень світлопропускання (LT = 60%), висока ступінь захисту від сонячного випромінювання (SF = 40%) хороші показники по теплозахисту (Ug-value = 1.1W / m².K);
• Завжди в наявності на складі - немає проблем з доставкою;
• Можливо виробництво безпечної версії (багатошарове скло).

Таким чином, завдяки Stopray Neo вікна роблять сонячне світло м'яким і ефективно підтримують тепловий баланс в будинку цілий рік.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 736 XX XX +380 48 736 3670
+380 48 736 XX XX +380 97 736 3670
Ідентифікатор: 12485