Художні рельєфні 3D панелі

Художні рельєфні 3D панелі

Раді повідомити про вихід нашої продукції (3D елітні панелі) на ринок України! Це екологічний і унікальний продукт на ринку оздоблювальних матеріалів, який виготовляється з волокон бамбука і очерету, без хімічних речовин.
Стіна теж може бути частиною сучасного мистецтва! Це твердження набуло сенс з появою на ринку декору стінових 3D панелей. Дане рішення привнесло в дизайн інтер'єрів безліч дивовижних ідей. Забудьте про нудні стіни, час дивовижних і індивідуальних 3D оздоблень! Декоративні панелі відкривають необмежені можливості для ексклюзивного оформлення житлових приміщень, ресторанів, готелів, телестудій та інших площ, що вимагають креативного підходу.
Декоративні 3D панелі використовуються при оформленні дизайну:
• житлових приміщень (бібліотек, віталень кімнат, камінних, домашніх кінотеатрів, дитячих, спалень і т.д.);
• ресторанів, кафе, барів, клубів, казино;
• торгових центрів, магазинів, бутіків, салонів, комерційних представництв;
• кінотеатрів, телебачення, театральних студій, концертних залів;
• офісів, залів засідань, судів, бібліотек, шкіл, музеїв, аеропортів, банків;
• фонів для водних композицій, зимових садів.
Перевагою 3D панелей є простота і легкість установки, так як їх можна встановлювати на будь-які поверхні (гіпсокартон, штукатурка, шпаклівка). Кріплення панелей відбуватися за допомогою клею для гіпсокартону, попередньо стіни потрібно прогрунтувати. Також декоративні плити можливо кріпити і на стелю, тільки їх потрібно зафіксувати шурупами. Ще одним важливим достоїнством є можливість фарбувати панелі будь-якими видами фарб.
Декоративні 3D панелі не тільки додають стінам дивовижний естетичний, об'ємний вигляд, але і завдяки різноманітності рельєфних малюнків дозволяють втілити в інтер'єрі як класичний, так і самий неймовірний екзотичний стиль. Цей універсальний обробний матеріал використовується для багатьох видів поверхонь і здатний додати вишуканість і індивідуальність будь-якому приміщенню. Декоративні стінні 3Д панелі допоможуть створити інтер'єр, про який раніше можна було тільки мріяти.

Чекаємо ваших дзвінків!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 511 XX XX +380 95 511 3213
+380 95 511 XX XX +380 67 634 5613
Ідентифікатор: 12431