Фірмовий салон вікон та дверей WDS тепер і в Одесі.

Фірмовий салон вікон та дверей WDS тепер і в Одесі.

Вікна та двері WDS це досконалість Вашого будинку. Вони зберігають найважливіші якості будинку - тепло і затишок, стануть родзинкою інтер'єру і підкреслять його неповторний стиль.

Чому ми рекомендуємо ТМ WDS? Наше виробництво оснащене сучасним високотехнологічним обладнанням і повністю автоматизовано.
Компанія МІРОПЛАСТ - один з лідерів серед українських виробників профільних систем ПВХ.
Віконні і дверні системи WDS відповідають вимогам стандарту ДСТУ Б В 2.7-130: 2007, які жорсткіше вимог європейських стандартів. Наша лінійка профільних систем розроблена з урахуванням особливостей кліматичних зон України. Використовується тільки високоякісна сировина від провідних світових виробників.

Наша лабораторія оснащена новітніми інструментами і обладнанням для повного спектра випробувань, щоб задовольнити потреби та очікування українського споживача щодо вікон і дверей.
Ми проводимо випробування та вимірювання на:
• ударну міцність на холоді
• білизну і глянець
• геометричні розміри
• міцність зварного кутового з'єднання
• замір лінійних розмірів після теплового впливу.
Купуючи продукцію ТМ WDS в нашому салоні за адресою вул. Осипова, 39 - Ви отримуєте незмінну якість, підтверджену сертифікатом УкрСЕПРО, а також сертифікатами відповідності нормативним положенням Росії та Білорусі.

Вікна - це набагато більше, ніж просто ПВХ і скло. Вікна WDS пропускають світло і додають комфорту у Ваше життя, роблять Ваш будинок теплим і безпечним, будинком, яким Ви можете пишатися.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12386