Вікна Одеси розширює асортимент сонцезахисних і енергозберігаючих склопакетів.

Вікна Одеси розширює асортимент сонцезахисних і енергозберігаючих склопакетів.

З 23 вересня 2014 у вас є можливість комплектувати склопакети серії Clima, а саме CLIMA tech, CLIMA tech plus, CLIMA tech euro новим мультифункційним склом Stopray NEO виробництва компанії «AGC».

Скло Stopray NEO поєднує в собі високий ступінь захисту від сонячного випромінювання в літній сезон (показник сонячного фактора SF = 40%), і при цьому володіє високим рівнем світлопропускання (LT = 60%), і теплоізоляції, що важливо в зимовий час. Нагадаємо, що сонячний фактор — це показник захисту від сонця скла, і чим він нижче, тим вище рівень сонцезахисту.

Stopray Neo - це мультифункціональні скла, яке захищають від спеки влітку і від холоду взимку. Максимальна прозорість зберігається завдяки нанесеним на скло надтонким верствам металу.

Принцип роботи

Спеціальне напилення зі срібла та інших металів створюють ефект прозорого фільтра, який пропускає видиме світло, але значно знижує проникнення сонячного тепла в будинок влітку і витік тепла взимку.

Захист від СОНЦЯ

Вибірково пропускають або відбивають електромагнітні хвилі різної довжини, з яких складається сонячне випромінювання: велика частина інфрачервоного випромінювання, яке нагрівало б приміщення, відбивається, при цьому світло проходить крізь таке скло практично так само, як і через звичайне. Таким чином, близько 58% теплової енергії не влучає всередину.

Теплоізоляція

В холодну погоду скло дозволяє зберігати тепло в приміщенні. Срібне покриття відображає довгохвильове теплове випромінювання, наприклад від нагрівальних приладів, всередину приміщення, не даючи йому піти назовні.

- Мультифункціональне скло забезпечує ефективний захист від сонця, що допомагає істотно скоротити витрати на кондиціонування приміщення (сонячний фактор 42%).
- Високий коефіцієнт опору теплопередачі (0,65 м2 К / Вт) дозволяє зменшити витрати на обігрів приміщення в холодну пору року (заощадження тепла до 78%).
- Візуально прозоре скло (кольорові спотворення відсутні).
З характеристик цього скла можна ще виділити блакитний відтінок, саме він надає сучасний вигляд фасадам будівель при масштабному склінні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12332