Виставка LED Expo - енергозбереження на практиці!

Виставка LED Expo - енергозбереження на практиці!

C 10 по 12 вересня 2014 в Києві пройде Міжнародна виставка світлодіодного освітлення LED EXPO і Конференція LED Progress.
На сьогоднішній день, світлодіоди — найефективніший шлях до енергозбереження і альтернативи їм немає. І як тільки ціна на них стала оптимальною для споживача, розвиток ринку світлодіодного освітлення стало неминучим. За даними Global Industry Analysts через три роки світлодіоди завоюють 30% світового ринку освітлення.
Розвиток світлодіодного освітлення в Україні підтримано Урядом і включено в програми з енергоефективності.
LED EXPO — спеціалізована виставка виробників і дистриб'юторів світлодіодної продукції, яка збере під одним дахом провідних компаній України та зарубіжжя.
Виставку підтримали Асоціація «Виробників світлодіодної техніки» (Україна) і НАК «Укрсвітлолізинг»
Серед учасників виставки такі команії як: Philips, Osram, Rainbow Technolohies, VD Mais, Світлові технології, Шредер, Лід Ефект, Група компаній «Світлотек», Ватра та інші.

Паралельно з виставкою пройде Конференція - LED Progress «Світлодіодне освітлення - Новинки. Практика. Перспективи».
Серед доповідачів виступлять такі компанії як: Cree (США), Ledil, EBV, Еколайт Україна, Екта, Світлодіодні технології України та ін.

На секції «Економіка та інвестиції» будуть висвітлені питання окупності та доцільності застосування світлодіодного освітлення. З доповідями про можливості пільгового кредитування та фінансування проектів світлодіодного освітлення виступлять представники вітчизняних і міжнародних фінансових організацій: НАК «Укрсветлолізінг», Nefco (Програма фінансування енергетичних проектів), ЄБРР (Програма фінансування підприємств для скорочення витрат на енергоресурси).

Секція «Практика світлодіодних рішень» присвячена практичним питанням і конкретних прикладів впровадження ефективного світлодіодного освітлення в будівництві та архітектурі.

На секції «Нові матеріали і елементи світлодіодної освітлювальної техніки» лідери науки і виробництва розкажуть про останні досягнення та перспективи розвитку світлодіодного освітлення.

Ми будемо раді бачити Вас на виставці LED Expo та Конференції LED Progress!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 525 XX XX +380 44 525 3045
+380 44 525 XX XX +380 67 620 7014
Ідентифікатор: 12262