Союз теплого дерева і холодного металу - несподівана новинка від UDEN-S!
ТОВ Уден Україна
Пано на металле от UDEN-S

Союз теплого дерева і холодного металу - несподівана новинка від UDEN-S!

Навряд чи є вища з насолод, як насолода творити
Микола Гоголь

Щоразу, презентуючи новинки UDEN-S, ми ведемо мову про наших обігрівачах - елегантних білих або ексклюзивних дизайнерських. Але сьогодні з величезним задоволенням представляємо вам щось зовсім нове!
Декоративне панно на металі - творіння, створене руками майстрів дизайн-студії UDEN-S. Така мила штучка стане прекрасним доповненням до дизайн-радіаторів будь-якої складності, за вашим смаком і вибором. Малюнок на панно може повторювати зображення дизайн-радіаторів, продовжувати його чи контрастувати з ним, завершуючи композицію, роблячи її «живою» та досконалою.
Знайомтеся, перша модель в нашому каталозі і чудове додаток до дизайн-радіатора «Слава Україні» - панно «Слава Україні».

Дружній тандем теплого натурального дерева і холодного практичного металу вже давно став тенденцією в дизайні інтер'єрів. Так чому ж не використовувати його в опалювальній техніці?
Подивіться, як стильно виглядає композиція дизайнерського обігрівача і декоративного панно в інтер'єрі будинку, уявіть, як вона може прикрасити діловий офіс або дорогий ресторан, щодня працюючи на імідж своїх власників і створюючи в приміщенні неймовірно теплу комфортну атмосферу.

Наші дизайнери майстерно виконають панно яких завгодно розмірів під будь-який дизайнерський обігрівач з каталогу UDEN-S.
Створюйте неповторний стиль вашого приміщення разом з нами!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 12250